annesinin_minigi mamitime Evet canım bende oğlumda baktım erkek dedi erkekde oldu çevremdeki herkesde tutdu bende çok istiyorum bi kızım olsun
mamitime Olimbonii yumurtlama günü de etkiliyormuş cinsiyeti çin takvimi sadece tahmin tabiki güvenilmez ona
Olimbonii mamitime yani yumurtlama ne kadar etki eder bilmiyorum ama sperm hangi yumurtayı dollerse biraz şans işi bol bol dua edin Allah nasip eder inss
Hndealnathn Oğlum tüm böyle saçma sapan şeylerde kız görünüyordu sonuç paşam 10 yaşında oldu😁 kızımda bakmıştım evet kız çıkıyordu yani denk gelirse %50 şans var zaten he tıbben bir kabul görülmüşlugu var mı hayır inanıyor muyum yine hayır
Ruzgarperisi Elika00 nasil yani doğuma girdim oğlum oldu. Doktor kizmi soyluyordu hep ultrasonda bakinca? Bu kadar yanılma mi olur. Allah bağışlasın tabi kız erkek fark etmiyor.
Ruzgarperisi Elika00 detaylıda falan da mi kız söyledi? Kesin bir dille. Hay Allah size sürpriz olmuşdur 😊 herseyini kıza göre hazırlık yapmissinizdir .doktor oğlun oldu diyince şok olur insan))