mamitime Çin takvimine göre cinsiyet belirleme nasıl oluyor.Mesela 26 yaşında haziran ayında kız yazıyor o ayda mı hamile kalmak gerekiyor bilen ve tecrübe edenler yazabilir mi?
Elika00 mamitime boşver canım hiç bakma onlara bana kız çıkmıştı doktor da kız dedi doğuma girdim 15 aylık oğlum var şimdi 😂
PinkLove_ mamitime dünyanın en saçma kurguları.. Bizde kız çıktı, ama bebeğim erkek. Etrafımda herkeste yanılttı. Doğru çıkanlar da sadece ve sadece boş bir tesadüftür o kadar.
Ruzgarperisi Elika00 nasil yani doğuma girdim oğlum oldu. Doktor kizmi soyluyordu hep ultrasonda bakinca? Bu kadar yanılma mi olur. Allah bağışlasın tabi kız erkek fark etmiyor.
mamitime Gryffindor ya burda bi postta okumuştum bende çin takvimine göre takip edip tutturan çok olmuş bi umut dedim belki dedim 😃🤦🏼♀️
Gryffindor mamitime Ama şunu öğrendim şimdi. Kendi yaşına 1 yıl ekleyerek yapman lazımmış. Kendi yaşına bakarsan olmuyormuş. Ben kendi yaşıma bir ekleyince erkek çıktı 😃
mamitime PinkLove_ ya o kadar çok o kadar çok bi kızım olsun istiyorum ki böyle saçma sapan şeyleri araştırırken buldum kendimi 🤦🏼♀️
mamitime ALPARSLAN_bey siz yaşınıza 1 yaş ekleyerek mi baktınız.Bide cinsiyetin yazdığı ayda mı hamile kaldınız
ElifDurucuk mamitime ben tüm takvim hesaplarına baktım. Erkek gösteriyordu hepsi. 7 aylık minnoş bir kızım var 😍
Deletedmom_75 mamitime Adi üstünde çin takvimi çin diyimce düşünmek lazım:) Hiç alakası yok, giriyorsun başka site kız diyor diğeri erkek diyor o yüzden böyle şeylere itibar etme 🌸
ALPARSLAN_bey mamitime son adet tarihiniz hangi ayda ise ona göre baktım yasada eklemedim hangi yastaysaniz o an ona bakin
Olimbonii mamitime Çin takvimiyle alakasi yok cinsiyetin hic bir sekilde yani tutturamazsiniz ha olurda tutarsa o sanstir 😂 cinsiyeti sperm belirliyor sonucta takvime gore yapsanda sperm belirlicek o yuzden dua edin gönlünüzden gecen olur insallah
mamitime Olimbonii yumurtlama günü de etkiliyormuş cinsiyeti çin takvimi sadece tahmin tabiki güvenilmez ona