MiracAlpinveUmutunAnnesi Sweetmomy0 doktorumuz muayeneye gittiğinde idrarında koku var mi diye sormuştu enfeksiyon olabilir diye ama bezden de koku olabiliyo doktora sormanizda fayda var
Sweetmomy0 Bebeminnie dün biraz yoğurt çorbasına katmıştım ama az birsey doğal antibiyotik diye ama bir hafta oldu geçmiştir birazda idrarı yoğun kokuyor
Sweetmomy0 MiracAlpinveUmutunAnnesi prima kullanıyordum sızdırmq yapıyor diye molfixe geçtim ondan mı acaba? enfeksiyon da agrı huysuzluk olur ama yok gbi yada varda ben mi hissetmedim ki bugün tatil midir ?
Alican Sweetmomy0 bende prima kullanıyordum kokusu çok pisti ama molfikse geçtim rahatladık koku hiç yapmıyor gayet güzel
MiracAlpinveUmutunAnnesi Sweetmomy0 tatildir herhalde canım geçmiş olsun inşallah brzdendir bimin bezini tavsiye ederim cok memnunuz ne sızdırma ne koku hic birsey yapmiyo
Sweetmomy0 Hohomoromu minikoglusdoga Hohomoromu acile götüreyim o zaman bugün tatil sağlık ocağı kapalıdır
Hohomoromu Sweetmomy0 benim bebegmde de aşırı yoğun çiş kokusu vardı çişi kokuyordu aile hekimliğinde tahlil yaptırdık biraz enfeksıyn cıkmıstı
Sweetmomy0 MiracAlpinveUmutunAnnesi Pretttmom Alican Defnem_ acile gittim kızlar temiz çıktı gitmişken çocuk doktoruda nöbetteymiş komple kontrol ettirdim birseyi yok dedi Allah’a şükür enfeksiyonumuz da çıkmadı bin şükür
Pretttmom Sweetmomy0 idrar yolu enfeksiyonu da olabilir her gittiğimde sorar Dr kokusunu keskin mi normal mi diye bi baktırın derim yediğinden de olabilir ama içiniz rahatlar en azından test ile
Defnem_ Benim kızım 6 aylık bizde de koku vardı tahlil yapıldı enfeksiyon varmış şurup verdi geçmedi sonra iğne verdi geçti çok şükür bi götür canım
Asyadeniz Sweetmomy0 canm ben bez olarak a101 inkini kullanıyorm herkez ondan oldugunh söylüyor sen ne kullanıyorsn