Hilalperi 35 haftalık doğum yaptım acil sezeryanla sütüm gelmedi. 2 3 damla geliyor bitiyor sağma makinasında da elimlede sağınca bebek alıyor 1 dk sonra bırakıyor bestlak damla rezene herseyi denedim komposto yeşillik dahil varmı kullanıp memnun kaldıgınız birşey
Asliihnnomerr Hilalperi canım zaten bir iki damla gelmesi normal ki ilk zamanlar öyle olur bebeğin mide kapasitesi 2 çay kaşığı falan yani yavaş yavas iner ve çoğalır sen bol sıvı al emzirmeye devam et
Elifsenayldrm55 Hilalperi maltananın alkolsüz malt içeceği bana iyi gelmişti mayalı şeyler çok iyi geliyor
Zarife33 Hilalperi sıcak su ile bol bol masaj yap canım,mamsel still- tee dogal süt artırıcı çay var canım ben faydasını gördüm inşallah sende girursun doktor tavsiyeli ilk beynimdə sütun gelmemişti doktor tavsiye etti dene bence
Hilalperi Asliihnnomerr 50 gün oldu bebeğim doğalı 15 gün küvezde ydi günde 3 kere görme hakkı verdiler emzir gelmese de gelir dediler emzirdim günden bugüne kadar tüm cabalarım devam ediyor hala 3 4 damla artık büyüdüğü için emmek de istmeiyor haklı olarak çünkü içi boş
Htc4504 Canım kuru dut suda demle iç oda sütü artırıyor yani bir küçük avuç bardağa koy sıcak su dök üstüne az bekle demlensin iç Allah yardımcın olsun
Serifemete Ben sezeryandan gelince sıcak su torbası koydum gogusume ve sıcak duş. İlk zamanalr süt az geldi mama takviye verdim bı hafta sonra süt gelince bebek biberonu istemedi . Yedigime o kadar önem vermiyorum kafaya taktikca daha azalıyor bende. Su iciyorum ve humana anne çayı işe yaradı bende bı arkadaşıma önerdim onunda sütünü arttırmış bı deneyin isterseniz bazen humana olmadığında muadili bi cay var onu alıyorum o da aynı etki
Serifemete Ve çok sık emzirdim bebek emdikçe geliyor günden güne sütünüz olmasa bile emdiği kadar emsin ve emerken sadece bebeğinizi izleyin
Merveahmettoprak Hilalperi e bebekten malt içecek aldım bende dün ve bugün içtim sütüm çoğaldı gibi geldi dene istersen tadı berbat ama süt yaptı
Blackeagle Hilalperi rezene, ısırgan çayı, kimyon çayı, bol su, kahvaltıda yumurta tahin pekmez dereotu başka bir şey aramaya gerek yok bide bol bol emzirme 😇
Ebruliiiiii Hilalperi hayırlı olsun canım herşeyden önemlisi bol bol uyumaya çalış ve stres yapma sık sık emzir bebişi süt gelir ilk günler bir iki damla yetiyor onlara zaten