BeyzaBade Kirpik lifting yaptırmak istiyorum, fakat internette birçok yerde kirpiklere zarar verip, döktüğünü ve her ay yeniden yaptırmak gerektiği yazıyor. Aranızda yaptıran varsa fikir paylaşırsanız çok sevinirim 🌺☺️
biimiyomyardimet BeyzaBade ben yaptırdım lifting dökme vs olmadı, bakım gibi birşey o zaten. İpek kirpiğin döktüğünü söylüyorlar onu yaptırmak istiyorum ama korkuyorum o yüzden 😬
[silindi] BeyzaBade Benim ve 5-6 arkadaşımın dökülmedi hatta bakım yaptı diyebilirim. İpek kirpik döküyor maalesef. Ama evet her ay yaptırsanız yaptırabilirsiniz öyle bi alışkanlık ama tabi ipek kirpik gibi bi alışkanlık değil. Lifting bende 1 ay maksimum 1.5 ay gitmiştir. Ama o dönemlerde hiç maskara kullanmadım. Bi süre daha siyah kalıyo ama o siyahlık devam etmiyor. Maskara kullanınca da ömrü az oluyomuş. Çevremden de gördüğüm kadarıyla ipek kirpiğe alışınca normal kirpik kullanamıyorlar bi dökülmelerden dolayı😞
BeyzaBade biimiyomyardimet ya dökülmemiş olmasına çok sevindim, bende ipek kirpik yaptırmayın çevremde kim yaptırdı ise malesef kirpikleri döküldü çok kötü bir görüntü oluyor eğer liftingden memnun kaldıysaniz ona devam edin, ne kadar süre dayanıyor acaba yaptırdığımız da lifting ☺️
biimiyomyardimet BeyzaBade öyle mi hiç bulaşmayayım o zaman 🥰 3 hafta gitmişti benimki ama yapan kişi sıklıkla yaparsam bu sürecin uzayacağını söyledi bir daha da yaptırmadım kaldı öyle ☺️ bakımlı duruyor aslında iyi hatırladım tekrar yaptırayım 🫠
BeyzaBade [silindi] çok teşekkür ederim, yaptıracagim o halde liftingi çocuklardan makyaj yapmayi unuttum en azindan bakımlı dururum biraz ☺️ Evet ipek kirpik için bende olumsuz şeyler duydum ve gördüm. En mantıklısı lifting ☺️
BeyzaBade seizetheday yeterli bir süre bence en azından zarar vermiyor eğer beğenirsem tekrar yaptırırım teşekkür ederim ☺️
[silindi] BeyzaBade Ben de yaptırıcam valla unutmuştum hiç kesinlikle en azından bakımlı görünürüm 🥰 güzel günlerde kullanalıım🥰
BeyzaBade [silindi] çok teşekkür ederim, siz de güzel günlerde kullanın inşallah ☺️ iki çocuk ve aceleci bir eş ile biryere gideceğim zaman bir ruj bile suremiyorum, oysa makyaj yapmayı çok seven biriyim. En azından çok solgun görünmeyiz 🙏🥰
BeyzaBade merve171214 ipek kirpiği mi senelerce yaptırıp hiç sorun yaşamadız, en yakın ornegim halam malesef kirpiği kalmadı yaptırmaktan. Acaba yaptırılan yer ile bir.ilgisi olabilir mi 🙇
[silindi] BeyzaBade O kadar haklısınız ki iki çocukla da çok zor Allah yardımcınız olsun 🥰 kesinlikle bi de ekstra güzellik kattığını düşünüyorum 🥰
merve171214 BeyzaBade hayır kirpik lifting yaptırdım ama ipek kirpikte yaptırdım hiç sorun yaşamadım ikisinde de
BeyzaBade merve171214 aaa çok sevindim sizin adınıza, belki iyi biryere yaptirmak gerekiyordur bilemedim☺️
BeyzaBade [silindi] Allah razı olsun sizinde Allah yardımcınız olsun, kesinlikle öyle hem doğal hem bakımlı duruyor birde ruj tamam dir bence pratik makyaj 🥰
BeyzaBade biimiyomyardimet yaptırın yaptırın bence makyaj işini kolaylaştırıyor, en uzun süren göz makyajı çünkü. En son yaptırdınız da fiyatı neydi yada genel olarak fiyat aralığı nedir bilginiz varmi☺️
biimiyomyardimet BeyzaBade bir seneyi geçmiştir valla 150 filandı o zaman şimdi nasıl fiyatlar hiç bilmiyorum ☺️