Ummuhan51 Merhaba anneler kızım 2 yaşında köye gittik eve geldiğimizden beri hasta burnu akıyor öksürüyo hafif ateşi var eşim gelince acile gidicez ama ilaç yazıp gönderirler yoksa serum falan takarlar mı sizce
Sevdapl Ummuhan51 evet salgın var. Yeğenlerimin hepsi hasta. Biri bir haftadır iyileşmedi, ateşi düşmedi her götürdüklerinde serum taktılar.
acimavi Ummuhan51 salgın varmış. Yeğenim de dün sabah ateşlenmiş, şurupla kontrol altına alınıyor başka rahatsızlık görünmüyor diye beklediler, bugün kendi doktoruna götürdüler herhangi bir hastalık bulamamış doktoru da evde takip edecekler
Esra_58 Ummuhan51 malesf aynı durum bizde de var geçen gttik ilaç verdn verdiler hastanede soğuk uyguladılar ateş düşsün die biraz düştü eve geldik antibiyotik içioz ama ateş düşüyor geri çıkıyor öksürük de başladı sadece çocuklar değil büyükler lde aynı eşim ben de
Emnedmr Ummuhan51 11aylik oglum 4 gündür burun akıntısı vardı dün götürdüm doktora usutmus dedi ilac verdi yemyeşil sumugu öksürük ve balgamda vardı salgın varmış ozele gitmemize rağmen doluydu hepsinde ayni şikayet
Ummuhan51 Sevdapl yaa uykusunda inliyor bizimki de neresi acıyor sa biran önce gidiyim bmde hastaneye
Barinsmom Benim oğlumda aynı ciğerleri sökülüyo öksürürken ama ne ateşi var nede halsiz sadece öksürük ve burun tıkanması
Ummuhan51 acimavi bnde gitmedim doktora sadece calpol veriyorum akşam yatmadan önce gece çok uyanıyor gündüz hiç hasta gibi deil
Burculice Ummuhan51 şöyle bayramda düzcedeydik oğlum hasta oldu hafif ateş 37.5 1.5 gün sürdü geçti ama şimdi burun akıntısı ve balgamlı öksürüğü var iburamin zero ve edorsin şurup kullanıyoruz biri soğuk algınlığı biri balgam sökücü 2 yaşında oğlum ya hava değişimi oldu yada bende griptim benden geçti hala öksürüğü devame diyor zencefil zerdeçal bal yutturuyorum süreci stlatmaya çalışıyoruz ateşimiz çıkmadı şükür ciğerleride temiz geçmiş olsun
Ummuhan51 Burculice hafif ateş oluyor arada öksürük ve burun akıntısı var bizde doktora henüz gitmedim saolun sizede geçmiş olsun
Keremikoo Burculice ayni durum bire bir ayni. Burun akintisi da 2 gün falan surdu. Doktra goturduk hiriltisi vardi ama cigerde yok balgam sokturucu degil de prospana devam et dedi ama hala atamiyor. Balgam söktürücü işe yaradi mi sizde? Hirilti artar ates devam ederse de antibiyotik yazdi her ihtimale karsi.
Kelebekk17 Ummuhan51 bizdedir yanı bayramdan beri hasta 2 yaşındaki kızım öksürük burun akıntısı var ateşi bilere çıktı okadar halsizlik yok ama grip eşimde bende aynı durumdayız ayakta zor duruyorum
Burculice Keremikoo balgam söktürücü işe yaradı ama çocuk çıkramadıktan sonra ona eziyet oldu bu sefer bende bal veriyorum bol su içiyorum bakalım haftaya Çarşamba yatışımız var Meliyat olacağız umarım iyi olur