K2C2 Hamileliğinde Folbiol kullanan var mı acaba ben birleyen duydum. Folbiol otizme sebep olabiliyormuş bebeğim 2 aylık şu an moralim çok bozuk.
durukusunannesi_ K2C2 otizmin sebepleri anne babadan genetik olarak geliyor ya dışardan biz sebep olamıyoruz bence ilaç böyle bir etki yapmaz. Ama o ilacın folik asit düzeyi yüksekti benim tek bildiğim
manikeneko666 K2C2 ben kullandım hemde hamilelikten 3 ay önce başladım , uzunca süre kullandım ne alaka yani 😄 çok komik , doktor başlattı kafama göre başlamadım
AnnaKarenina_ K2C2 otizim değil down sendromu olabilir diyorlar doktorlar bende farklı bi marka kullanıyorum şuan
hazalp K2C2 ben kullandım bir süre hamileyken zaten doktor kesti bir zaman sonra ama bir gün unutsan bir şey olmaz evet folikasitin fazla kullanımı otizme sebep oluyormuş bende öyle duydum doktoruna danış bence derim
K2C2 durukusunannesi_ evet yüksek saha önce folik asit eksikliğinden bebeğimi kaybettiğim için doktor önermişti bunun dışında kullanmamamı söylemişti. Sağlık ocağındaki doktor da çocuğun otizmli olma ihtimali var dedi beni korkuttu
Egiskom K2C2 ay ne alaka ya . Ablam hiç birşey kullanmadı yeğenim otizmli. Korkutmayın kendinizi bunu bende kullandım belli bir süre, sonra diğer doktor başka folik asit verdi.
mavigiller K2C2 sağlık ocağı ebeleri doktorları bazen yanıltıcı saçma şeyler söyleyebiliyor kendi doktorunuza güveniyorsaniz danışın güvenmiyorsanız muallakta iseniz başka doktor bulup sorun ben folic Trio kullandım
K2C2 mavigiller 2 farklı doktora danıştım kullanmadan önce ikisi de aynı şeyi söyledi Folbiol kullanacaksın dediler
nazli-06 K2C2 kım soyluyorsa uydurmus, otızm ılac ıle olcak bır hastalık degıl, folık asıt b9 vıtamınıdır anne karnında bebeklerde beyın gelısımını saglıyor.