fatmaa37demir Kızlar pentide 1 alana 1 bedava kampanyası var görmüşsünüzdür büyük ihtimalle. Sutyen almak istiyorum bende. Alıp memnun kaldığınız modelleri var mı acaba?
Noname21 fatmaa37demir lotus modelleri güzel ama bende beden tutturamıyorum ya sütyen bedeni ölçmek bir zulum
MinikNefes fatmaa37demir lotus kullaniyorum trendyoldan aldım daha bugün geldi hatta daha uygun oluyor
[silindi] fatmaa37demir eskiden çok güzellerdi ama artık ne zaman alsam demiri çıktı. Dagiyi tavsiye ederim öneri yerine
fatmaa37demir Dmt-01 evet o seriyi bende çok beğeniyorum kullandım da ama bir bedava da bile çok pahalı oluyor bence. Fiyatları çok arttı
fatmaa37demir Noname21 evet o sorun bende de var. Bir de hamilelik emzirme derken daha da büyüdü. Doğrusunu bulmak zor oluyor
Ayazinannesiseyda Noname21 penti yok mu oralarda ben de bilmiyordum mağazadaki kadin olctu biçti mezura ile bedenin bu dedi cuk oldu
Dmt-01 fatmaa37demir aynen bende alacam ama bi iç çamaşırna okadar para vermek istemiyorum penti dışında markada pek kullanamıyorum açıkcası oyüzden yine pentiden rahat ama daha uygun bi model arıyorum bende
fatmaa37demir Dmt-01 aynen öyle bende 200 tl olan modellerine bakıyorum o zaman tanesi 100 den oluyor daha mantıklı
Dmt-01 fatmaa37demir aynen onlara bakmak lazım ben lotusu 2021 de 75 TL ye almışım geçen yıl ekimde de 165e almışım şuan çok uçuk rakamlar ya:(
fatmaa37demir [silindi] dagi de kullanıyorum hatta emzirme atletlerinden falan aşırı memnunum ama daginin fiyatlari bu sene almış başını gidiyor. Bir indirim olmadan almak çok zor
atlasask [silindi] ay ben de yıllardır penti kullanıyorum bu son iki sütyenimde telleri çıktı ve makinede yıkamam dikkat ederim acab diyordum bana mı denk geldi demek ki hem kalite düşürüp hem de fiyatı arttırıyorlar 🤦🏼♀️
RobinScherbatskyy fatmaa37demir konuyla alakasız ama sizi happy momda hep görüyordum gebeliğimiz aynı günlerdi sizden sonra doğum yapmıştım şimdi burda görünce duygulandım yazmak istedim😅
fatmaa37demir RobinScherbatskyy ya çok teşekkür ederim 😅 o zamanlar orda daha çok aktiftim tabi minik hanım olmayınca 😅 yarın 7 aylık oluyoruz 🐣
RobinScherbatskyy fatmaa37demir bizde 5 gün sonra 7 aylık oluyoruz kısmetse😅 bir an hiç doğuramıycam sanmıştım hele siz doğum yaptıktan sonra iyice panik oldum ne günlerdi😂😂😂