sonsuz17 Mira__ neden birçok bankada hesabınız var ki ayrıcalık mı oluyor Bir de ben diyorum ki bana en yakın ATM olan bankanın kartını çıkarayım yüklemeye Daha rahat olduğu için
Mira__ sonsuz17 daha önce çalıştığım için her çalıştığım yer farklı banka ile anlaşmalı maaş yatıyordu o yüzden şuan finansbank , işbankası , garanti , var elimde
minikoglummmmm sonsuz17 yok ücret felan Yok eğer isimsiz kart istiyorsan direk veriyor isimli kart zaman alıyor
sonsuz17 AFC garanti atm çok yakın olduğu için oranın çıkartmak istiyorum ama birçok çeşidi var sitede platinum genç falan Nasıl oluyor uygulamadan mı başvurucam
bloggeranne sonsuz17 garanti eşim kullanıyor nefret geldi o bankadan o yüzden ben Kuveyt Türk çıkardım
sonsuz17 sadekahve_bitter garanti atm çok yakın olduğu için oranın çıkartmak istiyorum ama birçok çeşidi var sitede platinum genç falan Nasıl oluyor uygulamadan mı başvurucam
bloggeranne sonsuz17 Kuveyt Türk kullanıyorum banka kartı başka bir bankaya falan havale yaparken hesap işletim ücreti vermiyorum
bloggeranne sonsuz17 kredi çekti ve kredi kartını kullandı biraz ödemelerde gecikti hemen banka her ay yatN maaştan çekiyor avans yatıyor onuda çekiyor ama neye çektiği yada hangi ödeme olduğu yazmıyor ama yapı krediden de çektik orda detaylı bir şekilde atıyorum 5.taksit yazıyor o yüzden garantiden memnun değil