Eslimebrar Kızlar bizimki 3 buçuk aylık ve sanki disleri çıkıyor çünkü aşağıdaki dişleri şişmiş . Olabilir mi sizce ? Sizinkiler kaç aylık çıkardı?
joyfulmom Eslimebrar 7 aylıkken alttan ikisi çıktı şuan 1 yaşına 10 gün var üstteki dişlerin ikisi patladı ikisi şişmiş 😊
AliEmirmoms @“Eslimebrar” benim oğlumun da o aylarda kaşınmaya ve şişmeye başlamıştı herşeyi ağzına koyup ısırmak istiyodu en son 8 buçuk aylıkken ilk dişini çıkardı şuan 10 aylık 8 tane dişi var🥰
Saretiryaki AliEmirmoms maşallah hepsi zormu çıkıyor birinci çok zordu ikinci anlamdım pek gerisi nasıl olur😀
Birpamugunannesi AliEmirmoms ay ozamana kadsr salya kaşıntı devam mı etti? Benim kızımda ozamandan beri salyalı yoğun kaşınması var galiba elleri hep ağzında pamuğumun
AvrupaYakasi joyfulmom kızımın alttan iki dişinin ucu çıktı. Ne kadar sürede tamamen çıkmıştı bebeğinizin dişleri?
Sainaz Eslimebrar hemen çıkmaz canım benimki 3,5 aylık kaşıntı ağzından su akmaları kaşıntı başladı 6 aylık ikisi aynı anda çıktı çıktıktan sonra hemen üst dişleri kaşıntı başladı şimdi onunla uğraşıyoruz 🤦🏻♀️❤️
nazlimom_ Eslimebrar 7 ay 4 günlükken çıkarttı , ama 3-4 aylıkken elleri hep ağzındaydı salyalıydı kuzenimin bebeği 4 aylıkken çıkartmış ilk dişini mesela
ssari1903 Eslimebrar 5.5 aylıktı alttan iki tane çıktı 7 aylıkken üstten iki derken hızlı hızlı çıkarttı çok şükür 16 aylığız azılarıda çıkarttı köpek dişleride. Diş işini tamamladık sayılır 😇
Sennurrr ssari1903 her diş çıkarmada hep huysuzluk uykusuzluk devam ediyor mu? Biz de 7 aylığız minik patlatmış