Slademircan bizde ben 2,5 aydan sonra alistirdim her bebek farkli ama deneyin 6 aylik oldu hala kendi uyuyor kundak istemedi bende battaniyeyi baklava deseni gibi serip altina sonra yanlardan battaniyeyi ortturdum kundak gibi duruyor ama ayaklar acik kollar oynamasin diye sonra mamayla besleniyordu hadi mama bitti emzik geldi uyumaya diyordum emzikle pek alakasi yoktu uyurken genelse aliyordu yoksa ogrunur gibi yapiyordu isime geldi dedim bu uyku arkadasi gibi olur sadece uyuturken sarki uydurdum her uyku vaktini onla anlasin diye dalmaya yakin pispisladim simdi illa ustune bisi ortunmesini ister uyumaya calisirken dokunup uyuyor oynuyor bide emzik.sarkida pispista yok artik alisti uykusu mesela gelio yatiriyorum baktim uyumucak mi zorla uyutma cabasina girmiyorum elbet uykusu gelcek kendi uyucak oylede oluyor.geceleri uyanmaz bide 2,5 aydan beri oyle gece gunduz ayrimini biliyor.uyku rutini yapmadim 1 aydir falan sanirim sabahlari 7.30-8.30 uyanir gunduz 3 uyku yapar aksamlarida 8-9 max 10 da yatar kendi duzenini kurdu