Benim bebeğim 4. Ayında. Gündüzleri 1buçuk 2 saat kadar uyanık kaldıktan sonra gözleri kızarırı vızırdanır. Altını değiştirir beyaz müziği açarız yattığı odada. Emziririm iyice mayışır memeyi çeker emziği ağzına koyarım güzelce kundaklar beşiğine koyarım iki pışpış iki sallamaya uyur. Güzel daldığı için yaklaşık 1buçuk saat uyur. Gündüzleri bu şekilde döngüdeyiz. Gece uykusu 9buçukta başlar, uyutmadan önce 2 saat kadar uyanık kalmasını ve müzik oyuncaklar sohbetle iyice yorulmasını sağlarım. Tamamen karanlıkta uyur yine kundak beyaz müzik ve emzikle. Gece uykusuna yatırmadan önce uzun uzun emzirmeye çalışırım. Gece ilk uykusu 3-4 saatlik uzundur acıkınca ses verir ama gözünü açmaz hemen emzirir geri koyarım koyduğum gibi uyur, ilk uzun uykudan sonraki uykular 1buçuk 2 saatliktir en fazla ve sabah 5de uyanır gündüz döngüsüne geçer. Her uyanışında ve her uykudan önce emmiş olur. Benim merak ettiğim şey şu, kerem hep emerek ben yanındayken uyumaya alıştı iyice dalmadan yatağına koymuyorum çünkü. Bu şekilde devam edersek ileride emmeyi kesince çok zorlanırmıyız? Yada ben işe döndüğümde anaannesi onu ben yokken nasıl uyutur? Uykuya dalamama gibi bi problem olur mu?