Gamzelibulut Balllllanne benimde öyleydi 3 gün önce rosmandan bi roll on aldım ter kokusu kalmadı resmen ter değil pastırma kokuyodum öncesinde siveno markası bence bi şans ver kokusu varla yok arası
Filamingo Balllllanne dilan polat roll on kullan benimde öyleydi onu kullandım çok iyi terletmiyor 1 gün
Balparem13 3 aylık olana kadar ben de öyleydim ama şükür geçti kafayı yiyordum şimdi iyiyim biraz daha zaman verin kendinize
kuccukpremsesinannesi Balllllanne bende de olmuştu her duştan sonra Luis bien terleme önleyici sprey kullanıyorum. Bir sonraki duşa kadar hiç koku olmuyor
AysimaMira Balllllanne canım siveno nun doğal icerikli roll onu var onu kullan bn bebeğim 1 yaşında şu ana kadar parfüm bile sikmadim hamilelik dahil ama siveno doğal onu kullanabilirsin gratiste var bnde oradan almıştım çok pahalı bişey de değil bayağı gidiyor
Balllllanne AysimaMira evet sivenoyu temiz içerikli olarak görmüştüm Hindistan cevizlisi falan var ben de onu bi denemeyi düşünüyorum teşekkür ederim ☺️
Eftelya-29 Momonlyn kokusu vs alerjik nezle büyük oğlum. Korkudan krem bile surmuyorum Küçük kızımda emiyor
NunuDudu Balllllanne ben de emzirdigim müddetce çok terledim.kotu kokardı.deodorant kullanmak istemedim.karbonat ve Hindistan cevizi yağı ile karışım yaptım Krem gibi gayet iş gördü.simdi kızım büyüdü farklı bir deorant kullanıyorum aşırı memnunum.
Nur1818 Balllllanne zamanla düzeliyor bende rahat 5 6 ay geceleri gündüzleri terliyordum şuan daha az 14 ay oldu doğum yapalı geceleri kesildi ama gunduZ sürekli oğlum peşinde gezmekten ve iş güçten terliyorum ama önceki kadar olmuyor tabi
Gamze1616 Balllllanne troitlerine bi baktirsan keske durduk yere okadar terlemen hic normal degil saglik ocaginda bakiyolar
Gamzelibulut Balllllanne kendim denememiş olsam bisey demezdim ama mutlaka memnun kalırsın bak o kadar diyorum😄
Tahaaaa Balllllanne benim ki hindistan cevizlisi çok memnunum 3 tane almıştım hamilelik boyunca yetti uzun gidiyor yani
Efeemoom Aezgi ay çok sevindim bunu okuduğuma aşırı rahatsızım bu durumdan normalde asla kokmazken şuan gerçekten iğrenç kokuyorum her gün duş aldığım halde inşallah hemen geçer
Nermindemirwl Balllllanne kilodan yorgunluktan uykusuzluktan baharattan beslenme şeklinden hepsinden olabilir aynı şekilde benimde var maalesef
Balllllanne Gamzelibulut evet kullananlar çok memnun kadın olanını mı kullandınız bir de Hindistan cevizlisini falan gördüm
sessizkuzucuk Balllllanne ben hamilelikten beri siveno rolon kullanıyorum. İçeriği temiz, gebelikte de sonrasında da çok terlediğim için rolonsuz olmuyor