Cerennnn98 kolik bebekler iler geri değil de sağa sola sallanmayı severler diye duymuştum bu sebeptendir ki oğlum ayakta sallanmaya alıştı. Benim oğlum da kolikti ve akşam 5ten gece 3lere kadar uyumadığı oluyordu çığlık ata ata ağlıyordu. Biogaia ve Sab damla kullandık . Meme emmiyordu mama veriyordum onun için de ekstra antikolik biberonlar var hava giriş çıkışını engelliyor onlardan aldık. Bide Beyaz Gürültü uygulamaları var Süpürge sesi vs. oluyor onlardan açıyorduk, gerçek fön makinesiyle karnını ısıtarak uyutuyorduk. Ve doğduğundan beri yüzüstü yatırıyoruz , bu şekilde rahat uyuduğunu düşünüyordum kayınvalidem sağ olsun ilk zamanlar çok yardımcı olmuştu ben uykusuzum dikişlerim var diye bebeğimle o uyuyordu kontrol ediyordu. Ve kolik olduğunu öğrendiğimiz gün doktora yüzüstü yatırdığımızı söylediğimde kesinlikle öyle yatırmam gerektiğini gazı için iyi geleceğini söylemişti ama tabi çok dikkatli olmak gerekiyor. Çok şükür kısa süre içinde o ağlama krizleri geçti. Şimdi 7 aylık ve hala yüzüstü uyuyor :)