cennetkokuluyavrum Kizlar yardim Grib oldugunuzda emzirdinizmi ilac kullanan varmi takviye vitamin alan varmi acaba
Babybloom cennetkokuluyavrum emzirin ki vücudunuzda oluşan antikorlar geçsin. Çok ciddi bir rahatsızlığınız yoksa parol dışında bir şey kullanmayın. Ve mümkün mertebe maske kullanın
Gamzosgamzos cennetkokuluyavrum evet grip olduğumda emziriyordum hatta şuan boğaz enfeksiyonu geçiriyorum doktor kontrolünde antibiyotik kullanıyorum emzirmeye devam ediyorum sabah akşam sarımsak yutuyorum sütümü güçlendirmek için ve anne hasta olup emzirince antikorlar bebeğe süt yoluyla geçiyor doğal aşı yani ☺️ emzirirken çift maske takıyorum ellerimi güzelce sabunlayip başımı çevirip öyle emziriyorum
Mertveannesi2211 cennetkokuluyavrum gribim emziriyorum sadece emdiği içinde ilaç kullanmıyorum gece gündüz maskem takılı.zaten pek ilaç yanlısı da değilim böyle olunca yatak yorgan ne varsa girip içine terletiyorum kendimi sonrasında sıcak bir duş bana çok iyi geliyor iki gün içinde burun akıntısindan kurtuldum bu sayede şimdi öksürük var onu da ıhlamur la atlaticam inşallah
Neva-xy cennetkokuluyavrum çift maske kullanıyorum. Sürekli ellerimi yıkıyorum. Bol bol sarımsak yutuyorum. Bitki çayı içiyorum. Tavuk suyunda çorbalar yapıyorum. Öksürük için de kozalak macunu tükettim.
Svmprl cennetkokuluyavrum evet kış boyunca grip olmadım şimdi oldum 😒 korkuyorum da bulaştırırim diye
pearl2023 Benimde boğaz ağrısı üşüme titreme baş ağrısı vardı parol işe yaramadı acile gittim mecburen acilde iğne yaptılar 6 saat sonra emzirebilirsin önce sağ dedi doktor ama komple boşaltmakmı lazım yoksa biraz sağmak yeterlimi bilgisi olan varmı ?
cennetkokuluyavrum pearl2023 cok gecmis olsun ben bir kere baska bir neden dolayi acillik olmusyum serum felan takmislardi bana 4 saat sorna sag sonra kini ver demislerdi yinede doktor daha iyi bilir
cennetkokuluyavrum Gamzosgamzos cok gecmis olsun vala zor aynen maske ve eller dezenfekte yapiurum ama insan korkuyor allah herkese sifa versin miniklere bakabilelim guzelce insallah
Gamzosgamzos cennetkokuluyavrum sağol canım sanada geçmiş olsun amin inşaAllah 🤲 Tabi insan ister istemez tedirgin oluyor inşaAllah bulasmadan atlatırız 🤲🌸
cennetkokuluyavrum Mertveannesi2211 gecmis olsun insnalh bakalim bizde atlatiriz bende ihlamur icmeye basladim birde tuzlu su burna cekurum insalh gecer cabuk
cennetkokuluyavrum Mertveannesi2211 inslalah temmenimi bu miniklerin bize ihtiyaci var allah yardkmcimiz olsun insalah