bebek-kaya Kızlar üç buçuk yaşındaki kızım hiç ekmek yemiyor yemeklerin yanında ,annem ekmek de yemesi lazım diyor ama kızım küçüklükten alışmadığı için yemiyor kafama takıldı kilosu normal sizler veriyor musunuz
Aylakiz0-6 bebek-kaya kilosu normalse doyuyordur ekmek sağlıklı bişey değil ki yemese de olur. Onun yerine daha fazla yemek yiyebilir ki buna da gerek yok demek ki doyuyor
bebek-kaya Aylakiz0-6 mesele bu akşam yumurtalı ıspanak ile çorba yedi açana diyorum doyuyor mu sadece sebze ya
bebek-kaya Zlm biz de tüketmeyince çocuğa vermekte hiç aklıma gelmiyor onun yerine mutlaka yemeğin yanına makarna pilav yaparım
Zlm bebek-kaya bu büyükler zaten ekmeğe bayılıyorlar siz iyi yapiyosunuz boşverin banada hep diyolar ekmek ver diye vermiyorum bende
ikibebebiranne_ Annelerin her dediğine bakmayın bence yine büyüklerden yanlış bilgi ekmeğin ne yararı varki insana keşke bizde tuketmesek .
bebek-kaya ikibebebiranne_ ben de öyle düşünüyorum da yine de kafama takıldı ya yanlış mı yapıyorum dıye
Aselllll bebek-kaya olsun sıkıntı etmeyın cokda önemlı degıl bence ama doktora sorabılırsınız muayene ıcın gıttınızde
bebek-kaya Zlm ekmeksiz doymayacağını düşünüyor ya baktı ki ben hiç vermiyorum bu sefer tam buğday ver vadi diye tutturdu
livanurvealpinannesi61 bebek-kaya ekmek yemesi şart değil ekmek aksine zararlı. Hiçbir faydası yok ekmeğin. Benim kızım da yemekte ekmek yemez.
bebek-kaya livanurvealpinannesi61 ekmeksiz doymaz diye endişe ediyor biraz şişman olursa hastalıklara daha dirençli olurmuş 🤦♀️
Hndealnathn Niye lazım olsun cnm ekmek yerine tabagindakileri biterse şükür.benim oğlumda kızımda hiç ekmeğe düşkün olmadılar bende hiç yemesi için bir çaba sarf etmedim zaten yemiyorlar da🤷
Zlm bebek-kaya ekmekle dolacak yere faydalı birşey yese onu anlamiyolar işte. Eşimin dayisida geçen öyle diyo bana kayınvalidem diyet yapıyor diye kendine sebzelerden çorba yapmış listesinde var diye içinde de bir sürü sebze var Ben de kızıma veriyorum dayısı tutmuş ekmek ver dedi ilkini duymazdan geldim Bir daha dedi vermeyeceğim dedim sonra bir daha diyor gidiyo geliyo yine diyo sonra eşime söylüyor ekmek verin diye ya vermeyeceğiz işte