Hanifeelif öncelikle çok geçmiş olsun. 2 ay 10 günlükken benim oğlumdada kasık fıtığı çıktı. Hemen ameliyat dendi.biizmkide çift taraflıydı ve şişlik baya artmıştı. Vakit kaybetmeden ameliyat olunması gerekiyor. Çok küçüktü benm bebeğimde. Okadr çok strese girdim araştrdımki anlatamam.kan verdik 2 hafta sonraya gün verdiler. Konuştuğum srduğmda herks hatta burdada post açmıştım bnde çok basit dedi ama bnm içim rahatlamamştı. Okadr çok boşuna strs sıkıntı yapmışımki gerçkten basit Bi işlm. Bizim ftıklarımz büyümşte baya ona rağmn hiç sıkıntı yaşamadık sadece anestezi etkisi geçene kadar ağladı biraz okadr Bi gece hastanede kaldık normalde klmıyolrmş bizi kontrol amaçlı kaldırdı doktorumuz. Gece sürekli ağrı kesici fitil verdiler emdi uyudu sürekli ertesi günde yine uykuluydu hep ama iyiydik ilaç vs kllnmadık. Düzenli ateşini ölçüler nabızı takip ettiler okadr. Ameliyat öncesi gece 4 ten itibaren emzirme dedi doktor amelyttn çıktı 3 saat sonra emzrebldim.içiniz ferah tut çokca dua et oku. Rabbim şifa versin.