Haminne Kızlar 21 günlük şifa duası okuyorum kendim için, bugün kolumdan bir işlem oldum su değmemesi gerekiyor abdest alamıyorum. Duaları abdestsiz okuyabilir miyim? Dualar şahı Merdan, ayetel kürsi, nas, Felak, İhlas, fatiha, tevbe ve tebbet suresi
NuruKelam Haminne İlkini bilmiyorum ama kalan sureleri de abdestsiz okuyabilirsiniz çünkü korunma içinde okunuyor tabii bunlar Kuran’dan ayetler abdestli başı örtülü okumak daha iyidir de böyle bir sorununuz varsa abdestsiz de okunur. Yalnız tevbe suresi için hocamıza soralım Kuran-ı Kerim’de ve ayet sayısı fazla. @[silindi]
Ayseguloprl Haminne gusül alman gerekmiyor hatta abdest almadan dua okuyabilir salavat-ı şerifler çekebilirsin. sadece “Kurana dokunamaz, dini kitaplara dokunamaz,namaz kılamazsın.
Haminne Gryffindor şahmeran değilmiş aslında adı Şahı Merdan duasıymış, 21 gün okumam gerekiyor ara vermeden
NuruKelam Haminne Anladım siz yine bekleyin hoca yazar ona göre yaparsınız yanlış bir şey söylemeyelim.
Mrs_Mert Haminne ezbere bildiğimiz dualar, sureler abdestsiz sessiz bi şekilde okunabiliyor diye biliyorum. Ama diğerleri Kuran’da geçiyosa sanırım abdest gereklidir
AyyuceNurY Haminne teyemmüm abdesti alabilirsiniz su yerine toprak ile alınıyor bi poşete toprak alıp evde bu abdesti alabilirsiniz terettüt etmektense ama bildiğim kadar en güzeli tabi ki abdest olsa çok güzel olurda gusül abdestiniz varsa okuyabilirsiniz