benoyleuygungordum_ acimavi Elsaya benzemişsiniz 🥹🫶🏻 ben kalın maşayla dalga yapılmış bir saç hayal ettim üzerine. Abartı olmamış olur saç boyunuza da yakışır
acimavi benoyleuygungordum_ çok teşekkür ederim🙈🤗 gözümde canlanan modellerden birisi bu, salık saçı çok yakıştırmıyorum kendime, o yüzden emin olamıyorum ama elbisenin üstüne yakışacaksa seve seve😊
acimavi Eskibirtanidik yaa öyle mi diyorsunuz, sanki elbiseye basit kaçar gibi düşündüm, besleme gibi mi görünür müyüm diye endişelerim var😁
Eskibirtanidik acimavi maşa yaparsınız kalın maşa hafif dalgalı. Elbise Zaten baya lıkır fıkır şıkır fıkır 😀
35lavanta acimavi bu elbiseye kısa küt saç kesinlikle yakışır jilet gibide bir fön çok tarz olur hatta hem spor hem abiye güzel uyar ama kestirmicem dersende ensede çok doğal dağınık bir topuzda yakışır
Senorita acimavi önleri toplayıp arkasını maşalı çok güzel naif durur, kısa küt kahküllü saçds güzel gider hafif maşa yaparsınız bence oda hoş olur
NariNariKiminYari acimavi bayıldımm kız dikkat et ben biraz kem gözlüyümdür maşallah diyeyim de nazar değmesin 🧿😻
BelaCivciv acimavi Uzun saçla da kısa saçla da şu(⤵️) model güzel olur bence, kalan saça maşa da yapılabilir. Elbiseye de yakışır🙃