delirmeceler senemmgncr bugün gelmesi gereken doğal gaz faturası gelmeyince bende bir acaba bu aymı başlıyor dedim komşularım bu ay fatura gelmeyeceğini bedava olduğunu söyledi bakalım beklemedeyim ama zaten 25 metreküp sadece 100 tllik fatura indirimi demek oluyor oda banyo ve ocak yakımı karşılığı oluyor
Duyulurum Haffuse ısınma, sıcak su, gaz hepsinde geçerli ben eksik biliyormuşum, bir ay böyleymiş. Bir de bir yıl 25 metre küplük bir kullanım bedava diye seçim vaadi varmış. 25 metre küp de Ocak ve sıcak suya denk geliyormuş. aybikreis Yok öyle demedi. 1 ay ısınma, şu ocak bedava. Kazanırsa seçimde sonraki 12 ay 25 metreküp kullanım bedava olacakmış
Haffuse Duyulurum tuh ya, Bedava diye israfin dibine vuran insanlar taniyorum…keske sadece su ve ocak olsaydi… Kadin bedava diye acmis petekleri camasir kurutuyormus ya…ev isiniyor diye de camlari acmis… Bu ne ya, bu nasil bir yurek, bu nasil bi vicdan…
LaMamaDellaCicala Haffuse bedava degilmi ne yaparsa yapar…😏israfi üç petek açan kadin yapmiyor haberin olsun bu ulkede yaz kış bir saray ısınıyor…israfi bu kadar düşünen heleki ince düşünen biri olarak inanin sizi tebrik ediyorum…
Valtameriii Haffuse eee napsın bu zamana kadar herşeyi fazla fazla ödemişiz 1 ay bedava kullanmışız çok mu yani ömrümüz fatura ödemekle geçiyo zaten duyar kasmayın isterseniz imkan sunulmuş isteyen istediği gibi açar
Haffuse LaMamaDellaCicala elbetteki onlar da israf… Ve daha niceleri ulkemizde israf… Bunlar bi kenara, Ulkemizde insan israfi bile yapiliyor… Ve bunlara uzulmemek de elde degil…
Haffuse Valtameriii heee ömrumuz fatura odemekle geciyor, ve her gun, bir oncekini aratir vaziyette ulkemiz…ve bu gunler yine iyi hallerimiz…daha zor zamanlar yasayacagiz…ama hirsini bedavayken mi cikariyor yani🤣 Yapmayin Allah askina…
Tarihcianneee senemmgncr Ocak ve kombi sıcak suyunda belirli bir miktar bedava diye biliyorum ben canım valla
LaMamaDellaCicala Haffuse uzuluncede degismiyor ya terorist ya hain yada en iyi ihtimalle sürtükler oluyorsun🥴
Poyrazin_annesii Benim bildiğim kadarıyla tayip seçimi kazanırsam 1önümüzdekı 1 ay dogalgaz bedava dedı . Bıde 1 yıl mutfaktaki sıcak su bedava
LaMamaDellaCicala Poyrazin_annesii o kadarda dememiştir derken onun tayip oldugu aklima gelir ve susarım…
Mihrimahim16 Kış bittikten sonra bedava verse ne olur.. ? Yazın fatura gelmese ne olur yazın bana geliyor 70 lira fatura 😂 Kışın verseydi ya bedava ? İnsanın aklı ile alay ediyorlar resmen… Madem Doğalgazımız var Yapsınlar o zaman % 60 indirim ? Salak değilim kanmam böyle saçmalıklara…