tatlibiranneo Kızlar bu tarifeyi kullanan var mı bi sıkıntı yaşıyor musunuz ben şuan Turkcelliyim ama bu kadar fatura ödemek istemiyorum hepsi pahalı ben dk internette fazla kullanmıyorum uygun olsun istiyorum
[silindi] tatlibiranneo türk telekomun alt yapısını kullanıyor türk Telekom çekimi nasılsa oda öyle benim hattım türk telekom sorun yasamiyorum
Aselllll tatlibiranneo bımcell kullanıyorum bulunduğum yerde turkcel bıle cekmıyordu bımcellden memnunum
[silindi] tatlibiranneo her operatörun kör noktası vardır belki oralara denk gelmissnzdr ama turkcell gerçekten hem az hem pahalı içerik olarak
AlEs Ben neredeyse 2 yıldır kullanıyorum memnunum. Sizin gibi fazla fatura ödemek istemediğim için geçmiştim iyi ki de öyle yapmışım gerekli olduğunda paket yapıyorum yoksa yapmıyorum paketleri de diğer paketlere göre daha hesaplı tabii
tatlibiranneo AlEs nereden yaptırdınız bime mi gitmek gerekiyor acaba gereksiz faturalar ödemek istemiyorum artık ya
tatlibiranneo [silindi] evet çok pahalı her ay bu kadar ücret ödüyorum ama ne telefonla konuşuyorum nede internetini kullanıyorum evde internet var o yetiyor
AlEs tatlibiranneo evet hat sahibi kimse onun herhangi bi bime gitmesi gerekiyor başka bi işleme gerek yok yani en son öyleydi değiştiğini sanmıyorum :)
Aselllll tatlibiranneo bımcellde cok pahalandı ama en gzuel yanı uygulaması var ındırınce sil süpür yapıyorsunuz hediyeler verıyor mesela haftalık 100 d 1gb gıbı degısık degısık