Lalekalbur20 Jryyt kızımın dantel yaka tişörtlerinde yazdan kalma şeftali lekeleri vardı. Kosla döktüm üzerine 1 saat kadar beklettim çıktı bizde Siz nasıl yaptınız ?
32_elisa Jryyt Domestos leke çıkarıcı var mor şişesi herşeyi çıkarıyor diyebilirim kalıcı lekeleri bile çıkardı
Lalekalbur20 Jryyt geçen kızım biz içerken çay istedi bende tadına baksın diye suyla karıştırıp verdim. Üstünde beyaz zıbın vardı elimde yıkadım çıkmadı. Akşamdan normal tursilli suya bastım sabah kendi detarjanıyla yıkadım tertemiz olmuştu. Akşamdan sıcak suya basınca da çıkıyormuş
Nurcukk01 e bebeğin toz leke çıkarıcısını suyla eritip lekelerin üstüne döküp makineye atın. bunun çıkaramadığı leke yok benim hiç önlük kullanma huyum yok ve blw yapıyorum kızım 16 aylık tek lekeli kıyafeti yoktur kendimize de onu kullanıyorum
Jryyt Nurcukk01 bende onu kullanıyorum ama işe yaramadı. Hatta ilave mor kapaklı leke çıkarıcı koyuyorum olmadi
Nurcukk01 Jryyt allah allah kaynar suyla seyreltip mi uyguluyorsunuz ben öyle yapıyorum normal 1 saatlik programda yıkıyorum kısa programa atınca bizimkilerde çıkmıyor tekrar uzun program atıyorum birazda bekletip yıkayın