sydnrdgn Sizin eşlerinizde kafasını telefona gömüp sürekli oyun oynuyorlar mı benim eşim oyun bağımlısı ve bu oyuna para harcıyor,ciddi anlamda evliliğimizin en büyük sorunu bu konu ben acaip rahatsızım bu konuda🤦🏻♀️
Deletedmom115 sydnrdgn Eşim pubg oynardı çok kızardım ona sonra merak ettim neyi bu kadar seni çekiyor diye o da indirdi bana gösterdi şuan akşamları eşimle oynuyoruz 😂😂
Deletedmom0102 sydnrdgn benim eşim bilgisayar oyunu oynuyor ama para yatırılan şeyden aksine sürekli oynayarak para kazanıyor😅 rahatsız olmuyorum öyle çok vakit harcamıyor orda zaten 😅 hiçbir aktivitesi yok dışarısı gezmesi olsun gitse bizide gezdirir yanında. Arkadaş ortamı yok o yüzden bilgisayar oyununu ona çok görmüyorum ☺️😅😂😂
giz sydnrdgn sizde onunla oynamayi deneyin. Sizde oyuna dahil olunca frenlemeye para harcamamasini saglamaya baslarsiniz. Tek fikrim bu. Biz cocugu uyuttukmu karsilikli bi kahve icip muhabbet edrrken kalk la hadi bi pubg atak diyoz 🤣🤣
sydnrdgn Deletedmom0102 iş ev arası evet hiç bir aktivitesi yok ama asla kısıtlama yok uyurken bir tek bırakıyor.
giz sydnrdgn 🤣🤣🤣 bana cok eglenceli geliyor oynarkende cok egleniyoruz o bana ben ona bagir dur desarjj olmanin en kisa yolu 🤣🤣
_07cinarhsn Candy crushs oynuyoruz biz çok da bağımlı değil dışarı bensiz çıkmaz zaten beraber biseyler yaparız telefon da ki oyuna bişey demem telefonu interneti hiç sevmez zaten eskiler gibi sadece alo demeye kullanır telefonu 😄
Ygz14 Aynı dertten muzdaribim sevgiliyken oyun guruplarından çıkardım hatt bi ara benide almıştı çıkmamak için başladı bu aralar sinir bozucu 🙄
Aysenur8996 sydnrdgn Öyle sesli sohbet falan etmez sohbeti hep kapalıdır ama pubg ye sinir oluyordum. Elinden düşürmüyodu. Ona inat bende indirdim. Ben ondan dağa bağımlı hale geldim. Birlikte oynuyorduk sürekli. Eşim olmayınca da tek oynuyordum. Hatta Evin işini ihmal eder oldum. Dün akşam zor da olsa sildim. Arada eşimin telefonundan oynarım 😁
ikibebek Benimkinde öyle sahibinden araba bakar bütün gün YouTube araba videoları izler bide bağırır yan odadan abur cubur getir çay koy diye gelde cıldırma ama ben elime alayım bütün gün tel elinde der aksine işten güçten elime almaya vakit kalmıyor
ikibebek sydnrdgn aynen öyle zaten diyorum az yede Uşak tut dıye sımdı 8 aylık hamıleyim doktor yat dınlen dedi oda oradaydı sımdı bısey isteyemıyor aksine su getır diyince koşa koşa gidiyor getırmeye keşke hep böyle kalsa
bugraninannesi2901 sydnrdgn benimkinde okey delisi hep telefon elinde yanımda oynuyo ama deli oluyorum.Bırak diyincede sen çocuğa bakıyon canım sıkılıyor der
sydnrdgn bugraninannesi2901 bizde de ona göre bunda ne var çook normal herşeyime karışıp kısıtlıyorsun kölen değilim diye başlıyor
Hayat_kadere_inat bugraninannesi2901 ay cinlerim tepeme çıkıyor daha bizimkide oynuyor okey oradan bulmuş birini de.. Deliye dönüyorum daha😠😠😠
bugraninannesi2901 sydnrdgn ben de öyle telefonu alınca bırak der napıyon bakayım bizler sanki onları kölesiyiz.Bin kere diyorm elinden bırak telefonu o an bırakıyo sonra hemen bidaha alıyo daha hiç o konuda muhattap olmuyorm adam anlamıyo bugün bıraksa yarın yne elinde