Nesecrkc Ysmndnz_ tüh 😅 bende 8 ay olana kadar her ay oh bu ayda değişmedi diye sevinecektim . 8 aydan sonra oturuyor göz rengi diye biliyordum . Yorumunuz üzdü 😅😂
Cemosss Nesecrkc benim oğlumda 3 aylık gözler mavi bende cok merak ediyorum değişecek mi diye 😊 https://www.hizliresim.com/ly0th1e
Nesecrkc Cemosss bebeğiniz çok tatlı ❤️ Allah bağışlasın 🧿🙏🏻 bizimki de sizin ki gibi görünüyor normalde güneşte yeşilimsi bi hal alıyor. Bakalım merakla bekliyoruz. Sizde var mı renkli göz ??
Amine- ppzeynep Bu yoruma o kadar güldüm ki çünkü bu ben 😄 kızımın gözleri guneste masmavi parlıyordu ama gölgede koyu mavi gibiydi ben de güneşe soka soka foto çekerdim 😄😄 kızım 6. Ayda açık kahvemsi bir renge döndü şimdi 4 yaşında bildiğimiz kahverengi. Diğer çocuğum mavi doğdu o da değişecek gözüyle baktığım için hiç mavi gozlu olarak düşünmedim 1 yaşında ay ay mavisi açılmaya başladı şimdi açık mavi doktorumuz değişmez çok net artık dedi gölgede de mavi guneste ee mavi hatta karanlıkta bile mavi. Artık kızımda nasıl içimde kaldıysa sülalede yok 😄😄
Nesecrkc Amine- 😂😂 bende her güneşte çekiyorum ablamlara atıyorum görmemişin renkli gözlü kızı olmuş 😅 ikna edilmeyi istiyor .
Ysmndnz_ Nesecrkc 😄 kısmet Benim kızımda simsiyah göz rengi ile doğdu 4 ay siyahtı gözleri açıla açıla yeşile döndü bakalım döne döne ne hale gelecek
Cemosss Nesecrkc annem yeşil dayılarım yeşil mavi dedelerim yeşil ve cakır gözlü Eşim tarafta eşim ela kayınbabam ela 😊
Amine- Nesecrkc inşallah böyle kalır çünkü benim kıza da maviş diyorlardı sonra kızımın lakabı kahviş olarak kaldı ailede😄😄
Burcak52 Ysmndnz_ aaa koyu renk açılıyor mu? Ben açılmaz sanıyordum. Benim bebeğimin de giderek açılıyor gibi geliyor ama bana öyle geliyor diyordum.
Gkcylmaaz Nesecrkc 14. Aya kadar yeşildi oğlumun gözleri :) sonra ela oldu şimdi kahveye dönüyor gibi
Nesecrkc Gkcylmaaz yaa valla 1 yaştan sonra değişmesine şaşırıyorum . Dr bile 8 aya belli olur diyordu yeşilden elaya tamam da kahverengine de dönmezsin ya ☺️
berosunannesi Nesecrkc yok canım bildiğin renkli gözlü koyulaşacağını sanmıyorum vee çok da tatlı maşallah 🧿🥰
Nesecrkc berosunannesi aynı annem gibi konuştunuz 🥰🥰 çok teşekkür ederim ☺️ inşallah değişmez size inanmak istiyorum 🥰🙏🏻🤭
_The_ANA_ Nesecrkc 1 yaşına kadar çok değişiyor canım gözleri. Mavi doğdu Gri, yeşil, ela oldu. Şuan sorsan net bir renk bile diyemiyorum 18 aylık oğlum Kimisi ela diyor kimisi bal rengi kimi kehribar Ben bile çözemedim
Gkcylmaaz Nesecrkc bende üzülmüştüm elayı da kabullrnmiştik te kahveyi hiç beklemiyordum babasının gözleri de renkli çünkü elada kalır sanıyordum 😂