Nesecrkc ppzeynep sizin de bebişin gözlerinde kaybolduğunuz oluyordur ben de ara ara onu yaşıyorum güneş vurunca 🤭 ❤️🧿 maşallah Allah bağışlasın yavrunuzu
Nesecrkc Deletedmom_68 herşeyden önce sağlıkları tabi ki ☺️🙏🏻 Allah onları bizlere bağışlasın. Öyle renkli göz takıntım yok oğluşum çikolata gibi ona aşığım 😍 kocamı da esmer kara göz kara kaş seçtim yani 😂😂 işte kızımız kumral olunca heycanla nasıl bişi olacak diye bekliyoruz 🥰
Deletedmom_68 Nesecrkc Bilemedim ki, biraz daha geçti mi belli eder. Bence çok güzel bir göz rengi var. Umarım böyle kalır. Takıntı değil de renkli gözleri bende seviyorum🙊😁 Allah nazarlardan saklasın, güle güle büyüsün inşallah, iyi geceler🌸
Songuulsevuuk Nesecrkc bizimde renkliydi ilk 4 ay sonra döndü ama dönmeyende var umarım dönmez sizinki çok şeker maşallah 🥰 https://www.hizliresim.com/cdkmzpt https://www.hizliresim.com/5e3a2ep
Nesecrkc Songuulsevuuk maşallah Allah bağışlasın çok güzel bir kızınız var bahtı da kendi gibi güzel olsun 🧿🧿🥰🥰 . Bakalım büyüsün benimki güncel fotoğraf atarım burdan dönüp dönmediğini görürüz beraber ☺️
Nesecrkc Bartu_2022 bebişiniz 13 aylık olmuş değişmez herhalde artık ☺️ anne tarafının genlerini almış demekki. Bizde hiç yok 😅 muhtemelen 13 aylık olunca kahverengi oluruz 😂
Bartu_2022 Nesecrkc aslında sizin bebeğinizin göz rengi benim yeğenime benziyo onunda goz rengi ayniydi 3 4 yaşına kadar öyle kaldı şuan ne kahverengi nede yeşil böyle koyu yeşil gibi duruyo etrafında kahverengi çizgiler var muhtemelen sizinkide tam kahveye dönmez
Hndealnathn 2 yaşında bile göz rengi değişeni duydum.oglum 7 ayına kadar lacivert griydi gözleri 7.ayinda ela oldu.saclari doğduğunda kömür karasiydi döküldü açık kumral oldu büyüdükçe koyu kumral beyaz tenli bir erkek çocuğu oldu.kizimda beyaz tenli onun gözleri doğduğundan itibaren koyu kahverengiydi gözleri 2 yaşında asla değişmedi aynı kahverengilik. saçları yine oğlum gibi kömür karasiydi döküldü şuan açık kumral-kızıl değişik bir saç rengi var.
Nesecrkc Hndealnathn sizin saç değişim olayından bizim ailede de var. kuzenimin 3-7 yaş aralarında saçları altın gibiydi öyle sadece uçları falan da değil dipten altın rengi çıkıyordu komple sarıydı ilkokuldan sonra bildiğin kahverengi oldu .
snyck Nesecrkc kizim yeşil gozluyken 9 aydan sonra ela oldu şuan 4 yasinda altın sarısı saçları var ama muhtemelen ilkokul sonrası kumrala döner çünkü bizim ailede hep böyle oluyor sizinde belki dönüşür belkide donusmez umarım kalır 😊
Ysmndnz_ Nesecrkc Genler ile alakalı sanırım sizin göz renkleriniz kahve siyah olsa da fark etmez ailede renkli göz var ise onlara çekmiş olabilir. Benim eşimin oğlu da mavi göz doğmuş 2 yaşına kadar mavi 5 yaşına kadar yeşil göz rengi vardı şuan 9 yaşında açım kahve rengi oldu gözleri .
Nesecrkc Ysmndnz_ benim ailede gördüğüm yok annem , babamın annesinin işte kendi tarafında da açık ten renkli göz olduğunu söylüyor da ben annemin annesini babamın annesini hiç görmedim fotoğraflarda falan da belli olmuyor eski diye .bakalım umarım onların genine çekmiştir. 🙏🏻 Eşinizin oğlu da çok değişim yaşamış 2 yaştan sonra yeşile dönmesine şaşırmadım da yeşilden kahveye dönüşmesine şaşırdım . ☺️
Summerwine95 Nesecrkc dönse bile elaya döner maşallah çok tatlı bebiş.Ben de bu göz rengi konusunda heyecanla bekliyorum mavi doğdu ne olacak değişecek mi diye.😂bizim aile de renkli gözlü çok ama bakalım artık
Birkullanici Nesecrkc değişir ama tamaen değil mesela yeşilimsş olabilir. Kızım masmaviydi gözleri büyüdükçe açıldı değişti yeşil mavia rası şuan
Ikicocukbiranne Nesecrkc ela mi yesil mi anlamadım ama maşallahı var kızının Allah hayırlı uzun ömür versin💖
P2044 Nesecrkc Değişir mi bilmiyorum ama maşallah sübhanallah diyorum 🧿 Allah size bağışlasın bu ne boncukluk 🤩💕🐦 bu ne tatlişlik 😍☀️🍄 inşaallah değişmez ama başka bir güzellik vermiş bebisinize bu gözler