Evlatlarimm Oglum 3 yasina giriyor ne dediysek bir kelime etmiyordu burda kac kez post actim Vee sonunda basardik 1 ayda 30 kelimesi oldu ayriyetten sayilari 10 kadar sayiyor Babisimm diye bagiiriyorr Kizlarrr kesinlikleee Guvercin yumurtasi bulun Esimin arkadasi 2 tane verdi 2 cuma dilinin altina surduk masaj yaparak Inanarak yapin birde duasi var abdest alin oyle yapin Sevincimi size anlatamam Bunada sukurler olsun 1 ay once hic bir kelimesi yoktu
Pol34 Evlatlarimm kocamın dolu güvercini var ama yumurtalarını vereceğini sanmam. Keşke verse de ihtiyacı olan annelere ulaştırsam
saclarinayildizdusmus Evlatlarimm biz ilaç zor içiriyoruz siz nasıl masaj yaparak yaptınız buarada tebrikler cok sevindim
Evlatlarimm Cok sukur oglumda gozle gorunen fark var hamd olsun Denemekte fayda var ibni sinanin zamaninda uygulaniyormus dilin altina masaj yapiliyor
inciglms Evlatlarimm kocamın bir sürü güvercini var bunu hiç duymamıştım sizin adınıza çok sevindim aklımızda olsun bizimde
Minel-inannesi Evlatlarimm oy masallah cocugunuza. Hic duymamistim ama aklimizda olsun kime ne zaman nasil lazim olcagi belli olmaz
Kucukadaminannesiii Evlatlarimm yani dediğiniz ne kadar mantıklıdır doğruluk payı var mıdır bilemem ama erkek çocukları basen geç konuşur özellikle 3 yaşından sonra bi anda açılırlar. Benim yeğenim de öyle oldu 3 yaşına kadar baba bile demedi dil terapistleri doktorlar hiçbir şey fayda etmedi ve doktoru bile 3 yaşını bekleyelim dedi ki dediği gibi de oldu çocuk bülbül gibi maşallah şakımaya başladı şimdi 5 yaşında susturamıyoruz aklımıza gelmeyecek şeyler sorup söylüyor:) sizin de 3 yaşına gelmiş maşallah belki güvercinden değil de açılmaya başlamıştır oğlunuz
Vvv Kucukadaminannesiii ya bu konuşma olayına burda çok takılıyorlar bence oğlunuz herhangi Bi engel durumu yoksa zaten konuşacaktır bakın bebekler her şeyi bilinç altlarına kayıt ediyorlar sonra Bi anda ortaya çıkarıyorlar bakın eskiden misafirlik vardı tv çizgi film yoktu dışarıda oyun vardı şimdi hiç birine gerek yok günümüz şartlarını göz önüne alarak sizce çocuklar geç konuşması normal değil mi onun için dediğinize katılıyorum bir anda konuşuyorlar canım annelerim
Esrahatice Evlatlarimm benim kızımda haziran 28 de 3 olacak ama anne baba gel git su kaşık bu tarz şeyler söylüyor ama cümle kurmuyor bende bulsam işe yarar mı normal mi benimki
Aslananne1 Evlatlarimm hiç sağlıklı değil çiğ yumurtayı nasıl sürdünüz bebegin ağzına salmonella diye bi bakteri var yumurta da büyük cesaret
Evlatlarimm gulo2106 “Rabbişrah lî sadrî ve yessir lî emrî, vahlül ukdeten min lisanî yefkahu kavlî -Ya Rabbî, genişlet göğsümü, kolaylaştır işimi, çözüver şu dilimin bağını. Ta ki anlasınlar sözümü!” (Ta Ha, 20/25-28)
Mihrimahim16 Benim kayınpeder de dolu güvercin var ve Yumurtaları çöpe atıyorlar bileydim attırmazdım… Nasıl yaptınız anlatır mısın detaylı bir şekilde ?
Evlatlarimm Milena17 Akil yoksunu insan caresizlikten herseyi yapiyor sirf oglum konusmuyor diye pedegog terapist gezdim Son care dogal yollar arastirdim bu cahillik mi Haaa bu arada turkiyede degil Avrupada yasiyorum Sen farkli kafayla takil cik git sayfamda dengezis
ruhpastasii Milena17 Cevabı belli. Sizin gibiler yüzünden. Alternatif tıp diye birşey var bilmem biliyor musunuz. Çok şey yazardım ama neyse.
_mom30 Milena17 Bunu bir çok din hocası da anlatıyor böyle bir sey var ve ibni sina bizzat soylemis guvercin yumurtasinin sarisi ile dil altina masaj yapin diye. Ayriyetten hic bir zarari olmayan bir seyi denemekte fayda var. Duadan ve yumurtadan ne tur bir cahillik gelebilir anlam veremedim. Ilac nasil kullaniliyorsa alternatif tıp diye bir sey de var,bunu da sizin cahiliginize veriyoruz😊
Nltka Milena17 çaresizlik insana her şeyi yaptırır . Allah sizi evladınızla hiç bir konuda sınamasın . Bu zamana kadar sınamamış belli ki . Mutlulukla mutlu olamıyorsanız yorum yapmayın.
Aslananne1 Evlatlarimm Avrupa’da yaşıyorsun diye cahil olunmuyor mu çiğ yumurtayi bebeğin ağzına süren ksii isterse uzayda yasasin benim gözümde cahildir çiğ yumurtada ne kadar bakteri var biliyormusun sen madem Avrupa’da yaşıyorsun bunuda bilirsin herhalde
Evlatlarimm ruhpastasii Suan yurt disinda yasiyorum oglum 2 yasindaydi okula gonderdim cikardilar okuldan konusmuyor arkadaslarindan geri kaliyor diye 2 pedegog ve pisikiyatriye gidiyor benim oglum eve doktrlar geldi acaba bi sikintisi mi var haaa bu arada esim ve benim ailem tarafinda dilsizlik var. 5 amcam 4 halam dilsiz O yuzden korktuk cok yol aradik ogkum icin ne gerekiyorsa yaparim ben Rabbim kimseyi caresiz birakmasin