begonvilkokusu Suan araba almak mantıklı mı seçimden sonra ya kalsa daha mı iyi olur ? Birde 400 bine hangi arabalar alınabilir ya da o paraya araba alınırmı ? Bilen varmı aranızda kızlar ☺️
Noname21 begonvilkokusu 400 bine araba var mi ya Bemde bayağıdır araştırıyorum ama bulamadım o fiyata temiz güzel bir araba
Azra41 begonvilkokusu Alınmıyor sanirim 🥹 zamanında eşşeklik edip almadım altinlarimla şuan imkansız alamam 😄
Noname21 begonvilkokusu eşim müsveddesi 😀 daha yeni arabasını 700 bine sattı bir ticaret için sonra işler olmadı geri almak istedi aynı model 1 milyon 200 fiyat çektiler 😀
Noname21 begonvilkokusu 1 hafta var arada dolandırıcılık resmen Golf falan beğeniyorum ben auris de güzel çocuklu birş için ama artık 700/800 den aşağıya araba bulmak zor
catgirlmoms begonvilkokusu tam önermek için geliyordum. Sahibinden e girdim fiyatlar uçmuş . Honda Crv 2000 ve üzeri modellerine bakabilirsiniz daha yeni olsun derseniz . Renault gruplarına bakarsınız.
catgirlmoms begonvilkokusu Tutulan bir model olarak Clio yu önerebilirim az yakar ama bildiğim kadarıyla 200 bin km den sonra sıkıntı çıkabiliyor diyorlar .Diesel olduğu için .
Gryffindor Biz de bakıyoruz ama Magnum çekilişinden araba çıkma ihtimali, bizim kendi imkanlarımızla alma ihtimalinden daha yüksek 🤷🏻
catgirlmoms Noname21 fiyat açısından bakılmaz ise toyota araçları müthiş gerçekten . Ama şu an en azından benim için onlara ulaşmak zor . Auris Yaris Corolla