HtckSym Kızlar oğlum avent in emziğini tutmuyor, hangisini önerirsiniz? Sürekli emmek istiyor ağlıyor, hiçbir şeye yetişemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
asrinhatasi HtckSym emiyorsa yuvarak uçlular iyi oluyor. Bibs ve weenin emziklerine bakın derim. Ben mamajoo emzik kullanıyorum ama bebeğim emmiyor o yüzden damaklı emzk kullanıyorum.
Sebusebu HtckSym ben kauçuk uçlu bibs almıstım yuvarlak olan damaksız. Doğdugundan beri onu tutuyor. Aynı modelde daha uygun fiyata wee nin var. Ama ben daha temizi olsun istedim
Sinirlimom HtckSym kesinlikle bibs kauçuk emzik ama büyük boy alın 3 boydan oluşuyo 2.alabilirsimiz daha çok seviyolar
HtckSym MeteKaan sütüm hemen gelmediği için ilk günlerde mama vermek zorunda kaldım. Biberonla verdiğim için sonrasında da memeyi tutmadı. O süre zarfında emziği tutmuştu ama memeye alıştırmak için emzik vermedim. Sonrasında da emziği unuttu şimdi verdiğimde bulanıyor diliyle itiyor. Aslında çok vermekten yana değilim ama bazen çok zorlanıyorum yetişemiyorum, biraz olsun beni rahatlaması için arada vermek istiyorum
HtckSym asrinhatasi evet emiyor, bu kauçuk uçlu olanlardan mi denesem acaba daha yumuşak ya. Napsam bilemedim
MeteKaan HtckSym gazi varmi bilmiyorm ama biz metsil kullaniyoruz.Emzigi damakli digerlerini denedim chicco aventtir hepsi bos ucuz bir damakli ve metsil e batirip 1 2 gun verdm tutmaya basladi.insallah tutar emzik bazen kurtarici oluyor gercektn.bende emziremiyorm Dogdugundan beri mama aliyor .Saglik olsun canlari sagolsun
HtckSym Sebusebu kauçuk uçlu olanlar daha yumuşak sanırım, anne memesi de çok yumuşak ya acaba onu tutar mı diyorum bende, diğerleri biraz sert mi geliyor acaba bilemiyorum ki
Sebusebu HtckSym evet kaucuk yapısı itibari ile anne memesine daha cok benziyor belki ondan daha rahat tutuyolar
Sinirlimom HtckSym bence alın çünkü bende oğluma hiç bişey tutturamadım ondan aldım ama büyüdükce emzik daha çok sevdi. Sonra bende bir büyük beden aldım hep şuan 10 aylık tam 18 aylık emzik kullanıyorum verince hemen alıştı aldı. Büyük eahatlık inşallah sizinki de tutar
Bugleminannesi28 HtckSym 1 alın 0-6 ay büyük olursa illa burnuna değer ebatları da büyüyor çünkü benim kızım altı aylık olacak hala 0-6 kullanır hatta arkadaşımın çocuğu 8 aylık hala 0-6 kullanıyor çok büyük gelir 2numara
twobabymommas HtckSym Merhaba benim kızım direkt onları tutmuştu ama oğlum tutmadı hepsini denedim nuk markasının kauçuk olanını alın bir tek onu öğürmesi ve alıştı hala onu emiyor☺️ kesinlikler tavsiye ederim
HtckSym twobabymommas nuk, bibs, wee genelde bunlar söyleniyor keşke denemelik bı imkan olsa da hangisini tutacak ona göre alsak🤭