_07cinarhsn Degsitirdigimde tekrar geri uyumuyor😣 ne yapmam lazım kızlar degistirmeyeyim diyorum ama dolu oluyor😣 tekrar geri uyuması 1 2 saati buluyor bazen
Seda-liva _07cinarhsn ben kaka yapmadigi surece degistrmiyorum yatmadan once taktigim beziyle duruyor sabaha kadar pismesin diye bol pisik kremi suruyorum obur turlu uykusu bolunuyor 2 saat uyumuyor
Akydt _07cinarhsn benim de uyanıyor canım tekrar geri emziriyirum uykuya dalana kadar ama kusar diye çok vermiyorum sonra pispislarken geri uyuyorlar aslında ışık kapalı olunca
BebekEfe _07cinarhsn ışık kullanıyor musunuz bilmiyorum ama loş ışıkta almayı deneyin , biz sarı loş ışıkta uyuyoruz, sabah yataktan kalkacagımız saate kadar hiç bir uyanmada ışık açmıyorum, panjurlar da kapalı , ışık olunca bi daha uyumuyor 🤷🏻♀️
_tospikannesi Seda-liva aynen bende kaka yapmadığı sürece akşam unutmadan güzelce kesmeyip degistiriyorum uyanana kadar
_07cinarhsn Akydt bende öyle yaptım canm yine de önce kine bak8s biraz erken uyudu kundak yaptım sakladım emzikle uyudu 😣
Deletedmom145 Akydt bebekler herseye erken alişir.çok değişince alişar ağlar isdemez o bezde orda dursun kendimiz duzene salmamiz lazim.benimki çok yapdigim zamanlarda piş yaparak hep aglardi sonra zar zor 3 saate bekletdim zor ama duzene girdi çunki alismisti.
Symnlrg Ben de uyumadan önce değiştiriyorum bir güzel kremliyorum uyanana kadar değiştiremiyorum oğlum kakasını gündüz yapıyor zaten😊
Derinbebis _07cinarhsn canım bende açmıyorum gece bezini çok dolu olmadığı ve kaka yapmadığı sürece molfix kullanıyorum güzel emiyor sıkıntı yaşamadım ben
Deletedmom145 Derinbebis Aynen.ben bebeyimi ilk zamanlar hadsiz çok açardim.her defa kaka piş kaka piş.ya ne kadar olur die doktoruna dedim.doktor yalniş yapdigimi dedi çok açarsan aliisir ilerde boyle olur seni yorar dedi.gercektende oyleydi 1aylikdi alismisti artik.piş yapan gibi ağlardi ki değiş diye bikmistim resmen.doktor pişli bezi 3-4 saate kakalinisa 20 dalika bekle tam yapsin oyle çikart dedi.ve basladim geç değismeye beni kinadilar çok bilmiş yakinlarim ay bebeyi oyle nasil sakliyon falan filan diye.bebeyimi geç çikarmaya alisdirdim artik.gunde 1 kere fazla 2 kere kaka yapar.3 saate bir çişli bez degirim.çok deyisirken kendinide benide yoruyordu.
Deletedmom145 _07cinarhsn yemekden once deenesene belki temizlersin yer rahat uykuya dalir oyle yapdinmi hiç?
Derinbebis _07cinarhsn kaka yapıyorsa bekletme canım yapacak bişey yok :) ama idrarda açmazsan zamanla alışıyor sabah 7 de yapıyor benimki 🙈
_07cinarhsn Derinbebis aynen canm çiş olsa bisy olmaz da kaka olunca pisik kizarma olur diye korkuyorum
Seda-liva _tospikannesi benim ki geceleri sadece islatiyor oda oyle cok yogun degil ztan sabah 6 7 gibi ikinmasi oluyor anliyorum ki kakasi geldi o zaman degstiriyorum sonra biraz emiyor tekrar uykusuna devam ediyor benim ki ☺️
Deletedmom145 _07cinarhsn ben bebeyimi onceden yemekden sonra değisirdim.sonra kusmalar oldu diye yemejden once değistim. boyle yapoyorum.çiş yapdigini 3 saattden bir kaka yapan zaaman 20 dakika falan sonra değisirim.bazen yemekden sonra bazense once yaparim.yani sabah yeneyi 05.30da olur yer sonra deyisirim.sbahdan sonra gun arzinda yemeyinden once ve sonralara salirim.bebyim gunde 1 kere kaka ediyor.gece uyudugu zaman eder her zaman.aksam 6da derin uykuya gecer 9da mama saati gelir ince mamayi hazirlarim yanima koyarim.bebeyimi yavas oyadirim bezini değsirim mamayi veririm ve uyuyar hemen.inan bana benin bebekde oyle yemejden sonra yapdikda uyumuyor.yine 3 saat sonrasi mama vakti oluyor yine ayni yaparim mamadan sonra uyusun diye.bol krem vurarim ne az ne çok gece hem piş hemde kaka yapar diye çunki gece uyuyar hep uykulu bebeyi açamam zaten uykusunu geceye salmis bide uyandirsam uyumayacak diye açmiyorum sabah yemeyinden sonra açarim poposunu yuyarim temizlerim kremlerim.bizim rutinimiz boyle