FundaSayar Eğer telsiz istiyorsan şiddetle tavsiyem motorola. Ben dublexte oturuyorum çocuğumun odası üst katta salonum alt katta olduğu için telsize ihtiyacım vardı uzun araştırmalarım sonucunda motorola aldım ve aylardır kullanıyorum çok çok memnunum
endoplazmikretikulumiste oykumoms motorola marka sakın alma telsizde çok başarısız. Bebek odası koridor ve salonum birbirine çok yakın olmasına rağmen salonumdan bile çekmedi güvenip balkona bile çıkamadım param boşa gitti
oykumoms endoplazmikretikulumiste morola dan memnun olanda pişman olanda var. weewell markasını telsizde çok başarılı buluyor çok kişi karar veremedim
oykumoms Niluska kamera biraz büyüdüğümde belki olabilir şuanda odasını ayırıyoruz o yüzden sesini duyabilieceğim güçlü sessiz bi cihaza ihtiyacım var teşekkür ederim fikrin için 🥰
FundaSayar oykumoms ben terastan bile denedim her yerden çok net ses veriyor çekim gücü çok iyi. Ben piş piş ile uyutuyordum önceden o zaman cihazın çok yakınına koymadığın zaman sürekli piş piş dinlemek zorunda kalmıyorsun kendini uykuya alıyor ama çocuk döndüğünde bile algılayıp devreye giriyor insanın aklı kalmıyor gerçekten. Hiç pişman olmazsın
Laydaren Senanury gördüm ben cevapliyim🙈 gece kamerayı tablette veya telefonda açık tutup hoparlörü açıyorum. Bildirim sesi değil oğlumun sesi geliyor. Telsiz gibi düşünün, yalnızca görüntülü bir telsiz.
Urazinannesiqw Senanury ben genelde yanında olduğumda duyuyorum ama bazen diğer odada mutfakta duymayabiliyorum eşimin telefonuna bildirim gidiyor o beni arıyor ben tek başıma büyüttugum için çok faydasını gördüm yoksa bebeğin basinda ayrilmamam gerekiyor
Laydaren Cinarimmm Ben aldığımda içinde kablosuyla beraber adaptörü de vardı. Ben ilave olarak bir şey aldığımı hiç hatırlamıyorum 🤔
Belina oykumoms ben görüntülü telsiz istemiştim. Bazı markalarda telefondan uygulama indirip bakmak gerekiyor. Bazen telefonla ilgilenmek istiyorsun ya da işin oluyor ya da şarjın olmuyor o yüzden bağımsız birşey olsun istedim yani WEWEEL marka görüntülü telsizi kullanıyorum çok memnunum
saudadeee_ oykumoms biz kiwi kamera kullanıyoruz e bebekten aldık çok uygun 360tl gibi çok memnunuz gece görüşü 360derece dönüyor sesli ses gönderebiliyorsunuz taşıyabiliyorsunuz telefondan izleniyor çok güzel
Laydaren Cinarimmm bakacağınız özellik ses ve gece görüşü olsun. Onun dışında bir fark yaratacağını sanmıyorum. Kamera kameradır 😊Ama baktığınız ürünle arasında 400 tl fark varsa bunun 100 150 tlsi bir şekilde adaptöre gidecek. Adaptör fiyatını da hesaplayıp 250-300 tl edecek bir fark var mı diye bakın. Diğer kameraları bilsem daha rahat karşılaştırırdım. Ama şimdi kendi kameramıza baktım 1700 küsür olmuş. Ben aldığımda 1200 tl idi 🤦🏻♀️ 6 ayda 500 tl zamlanmış.
didosdeniz oykumoms wewell kamera aldık monitörlü sesi ve gece görüşü gayet iyi ayni zaman da monitörden konuşabiliyorum içerisin de ninni de mevcut şarjı da baya iyi gidiyor bir iş yaparken bebeğimi de rahatlıkla izliyorum ben 1500 lira gibi bir fiyata almıştım şuna 2 bin lira civarında
Dmlkndkc oykumoms ilk aylarda telsiz kullandım ama büyüdükçe hareketleniyorlar ve dönüyorlar sürekli gidip bakmaktansa kamera daha mantıklı oluyor. Xiomi hareket algılayıcı var bildirim geliyor size herhangi bir hareket olduğunda sürekli bakmak zorunda kalmıyorsunuz. İleriye dönük kamera en iyisi.
oykumoms Dmlkndkc evet açıkçası kamera aklıma hiç gelmedi. İlerleyen zamanlar için kamera mantıklı tabi