Yldzsnmz Evet ben de internetten araştırırken beğendim orayı okul ortamı ve etkinlikleri hoşuma gitti ama hem yeri ters kalıyor bize hem de Eyüp -Alibeyköy çevresindeki okullarda genellikle dini eğitim görüyorum bana kalırsa bu konu okul dışında olmalı. Yaşına uygun şekilde zamanla bir evde aile içinde öğretiyoruz çocuğumuza dini bilgileri.O yüzden bu bölgeden uzaklaştım açıkçası.
Kardelenlere gelince, önümüzdeki sene görücez bakalım inşallaj memnun kalırız.Hiçbir okul şimdi gittiği kadar içime sinmiyor ama şartlar malum..Gaziosmanpaşa da uzun yollardır var olan bir okul olduğu için tercih ettim bi göz aşinalığım var. Bir de okulu gezerken sıcak bi ortam gördüm öğretmenler ve çocuklar arasında. Çocuklar çok mutlu ve keyifli görünüyorlardı ve okulun fiziksel koşulları da iyiydi. Aydınlık sınıflar, geniş park ve oyun alanı, okulda tiyatro gösterisi vb. Etkinlikler. Okulda 4 gün psikolog olması artı özellik.İngilizce ve İspanyolca, beden, resim, müzik branş dersleri var. Genel görünümü iyi.
Mesela Yenidoğan da Saklambaç anaokulu var eğitim felsefesi derseniz bu okul daha iyi kardelenlerden. Sanat ve yaratıcı düşünme ağırlıklı etkinlikleri. Çok beğeniyorum instagramdan takip ediyorum ama fiziksel koşulları çok yetersiz, sınıfları çok küçük. Bütün yıl boyunca orada tutmak içime sinmedi yoksa kesinlikle oraya verirdim. İnşallah hem gönlünüze hem kesenize uygun içinize sinen bir okul bulursunuz. Bana da yazın bulursanız belki fikrim değişir 😀