Merhaba arkadaşlar benim kızım 8.5 aylık ve doğdu dogali sadece ben baktım ben yedirdim ben uyuttum ben bezini değiştirdim ailemden başka bı ilde yaşamamız sebebiyle sadece 20gun 1 ay kızım anane dede akraba falan kalabalık ortama girdi arkadaşlarımız da var tabi ama haftada bir ancak görüşüyoruz kızım bana çok düşkün öyle ki heran beni görmesi gerekiyor oda bile değiştiremiyorum yalnız kalamiyor benim sesimi duysun babasını falan bırakıp bana geliyor kimseyi istemiyor uyutamiyorda kimse geceleri çok sık uyandığı için 6. Aydan beri de yanımda yatırıyorum ama uykuları da berbat saat başı kalkıyor 3 dk emiyor geri uyuyor sırf ben yanında miyim diye kontrol ediyor bence kimseye bırakıp 1 saat ayrilamiyorum bu güvenli bağlanma nedir ben nerede hata yapıyorum acaba bunu nasıl asacağım bilmiyorum bu güne dek yalnız da kalmadı neden bu kadar aşırı bağlı ki bana bence aşırı evet ihtiyacı var bana ama kim görse hiç dibinden ayrılmıyor diyor yapışık gibiyiz. Bir de çalışan bı anneyim doğdu dogali izindeyim 2 yaşında ise dönmeyi planlıyorum şu an bu durumda bırakamam zaten kimseye bunları yasayan var mı yardımcı olabilir misiniz