Mcnkarsel kardelenns ben sağarak besliyorum emzirme danışmanım Spectra 9s i önerdi. Aldım ve cok memnunum.
Aysenur348f Mcnkarsel zaten danışmanlık alıyormuşsunuz inşallah bir an önce memeye geçer. Benimki de ilk 3 ay ağzına sürmedi. Pes etmeyin mutlaka oluyor
ikbal Lansinoh kullandım cok zor gercektrn sandalye tepesinde. Youha aldim takiyorum göğsüme kendi sagiyor en azindan koltukta ayakta sağıyorum.
Lara17 kardelenns e bebek baby me miydi markası onu kullanıyorum gayet yeterli çok pahalı bir şey almaya gerek yok doğumdan beri süt sağıyorum bir şeyde olmadı
AvrupaYakasi kardelenns kullanım amacınız tamamen sağımla beslemekse spectra dual s, s1 eğer emzirme sonrasıysa 9s olabilir
Hhurhrhrhtht AvrupaYakasi benim bebeğim emmiyor memeye geldiği an cıldırıyor sadece sağarak besliyorum lansimoh kullanıyorım ama makina tam sütü alamıyor ne yapmalıyım beebgöde emmiyor sadece sağagark besliyorum
Senossss Zaz24 bende yeni aldım ama nedense çok iyi çekim yapmıyor püf noktası falan mı var anlamadım ya
Zaz24 Senossss kablolarının tam takılı olmasına ve kullanırken kablolarda kırılma olmamasına dikkat edin. Meme ucunu tam ortalayın. Ben memnunum oldukça. Bir de bu dediklerime dikkat edin bakalım.
Minigimmm00 kardelenns benim zamanım da keşfetzsydim kesinlikle giyilebilir gögus pompası tercih ederdim ben sağmayı kestim karsıma o cıktı cok uzulmustm sağmayı bırakmazdım belki de sağmaktan yorulduğum için bırakmıstım kullandıgımda da medela kullanıuodm memnundm sağarak beslemiştim o zaman emzirmedim hiç
MrcSrcArs Mochi den aşırı memnun kaldım ilk iki doğumumdan sonra elektrikli pompa kullandım hep yara oldu inanılmaz zordu ama bu sefer mochi kullandım hem konforlu hemde acısız sağım yapıyor şiddetle tavsiye ederim
Diemama MrcSrcArs nasıl kullaniyorsunuz mochi yi? Bende onu aldım memeye tutup vakumluyorum ama çok uzun sürüyor saatlerce takılı kalması gerekiyor sanki ben mi yanlış kullanıyorum acaba