Elizduru 17 günlük bebeğim var pişikten uyuyamıyor zeytinyağı sürüyorum ama böyle etkili birsey önerecek var mi 😏😏
Didemxy Elizduru benim bebeğim 12 günlük oda pişik oldu sudocream var cok iyi eczaneler öneriyor tavsiye ederim 2 günde gecti
babyandmoms Elizduru biz beş değiştirmiştik bez de pişik yapıyor bir de ıslak mendil yerine pamukla suyla sildim
Gokcemmm Elizduru hametan canım sarı yada mavi fark etmez ben mavi kullanıyorum hızlı iyileştiriyo bide alt alırken az beklet kurut havalansın
angelrosee Denemedim ama deneyenleri ve fayda görenleri çok okuduğum İçin yazayım hametan ve Arko krem çok etkiliymiş ben doğduğundan beri mustela kullanıyorum elhamdulillah hiç pişiğimiz olmadı ama olursa bende bunları denerim
Glrmila angelrosee hadi ya ilk çocuğum olduğu için pek bilgim yoktu bu Konuda öksürük surubunun zararlk olabileceğini düşünmemiştim suan cok üzüldüm. Kizim 3 gun sonra 10 aylik. Serum fizyolojigi buhar ile uygulamak için cihazim yok siz o şekilde mi uyguluyorsunuz cihaz siz
19asel Elizduru benim kızım 4 ay boyunca pişikti kullanmadığım merhem krem kalmadı en sudocrem kullandım o geçirdi
emirhanecozlem Elizduru marka olarak söyleyemem ama çinko içerikli kremler kullanın. Birde bezini sık sık değiştirin. Kullandığınız bez veya ıslak mendil pişik yapmış olabilir
24_06_2019 Elizduru ıslak mendil kullanmayın. Büyük tuvaletini yaptığı zaman da akan suda yıkayın. Bence en etkili yöntem o. Havalandırın bol bol iki güne eminim geçer
1TekAlya Yıllar önce oğlumda kullanmıştım hamedan krem 1 defa kullandım sonrasında her bez değişiminde poposunu hep kuruladım şimdi 2 aylık kızim var her altını aldığım da mutlaka kuruluyorum kreme gerek kalmadı şükür hiç pişik olmadi💕
beyza_2018 Kuzenim bebeğine pişik icin çaylı su önermiş onu yapıyorlardı. Yanı demli çay ılık yada soğuk.
Pamukseker_Annesi Elizduru canım kardeşim eczacı gittiğinde söyle fito ve travazol kremi karışım yapsınlar 2güne bişey kalmaz ben kızımın boynu pişik olmuştu sürdüm 2güne geçti
DevranAlp Elizduru valla ben krem kullanmadım nişasta sürdüm sabaha geçti hep buğday nişastası Mısır nişastası sür ama mutlaka suyla yıka kurula hava aldır sürekli en etkilisi o