REZZ Merhaba taktirdiniz mi bizde de kask gerekebilir dendi ölçüm yapıldı tutk firması varmış ona yaotirma düşüncemiz var
YouMetee REZZ merhaba bende kask yaptırmak istiyorum maaliyeti ne kadar acaba nerde yaptırcaaksınız bilgi verir msiniz
REZZ YouMetee siz ne için taktiriyorsunuz? Kafa yapısı nasıl? Bursada artaç protez diye bir yer var turk firması kask yapılıyor burda 1500 dolarmis ölçüm yapıldı ama beyin cerrahın gideceğiz o gerkeli derse taktircaz
REZZ YouMetee crenial health firmanın adı. Başka yabancı bir firma var orda 3105 dolar gerek yok burası yarı fiyatına yapıyor bu bile cok fazla :(
YouMetee REZZ bebeğimin kafası aşırı derece de yamuk olduğu için taktırmak istiyorum henüz doktora götürmedim dahiliye falan normal olduğunu söyledi ama çok değişik bi kafa ypısı var
YouMetee REZZ bizim için 1500 dolar bile çok fazla eşim çalışmıyor acaba bisiklet kaskları da kafa ölçüsüne göre satılıyor onu kullansam en azından kafasının sivriliği düzelir mi aklım çok karışık
REZZ YouMetee biz Dr beyin cerrahın gittik fazla paran varsa yaptir kozmetiksel dedi o parayı çocuğunun geleceğine yatır dedi acikcasi. Sizin kafa şekli nasil @sensesdilek instagramdan atabilirsiniz