PatronBebek Kyr321 aynı yerden kesiyorlar. İlkine göre daha az ağrı oldu. Hissizlik kalıyor çünkü o bölgede
Kyr321 PatronBebek anladım canım çok saol bende merak ettim başka bi iz daha olsun istemedim açıkçası Aynı yerden mi diye merak ettim Ağrısıda daha az olursa ilkine göre çok iyiymiş
Atesbebek Kyr321 aynı yerden kesilir. 2 sezeryan geçirdim. İkincide ağrı sızı daha az oldu daha kolay atlattım.
Lalalac Aynı yerden yapılıyor. Anca özel isterse hasta farklı yermiş ama saçma gerek yok ikinci ize. Benim işkinde hiç ağrısız uyanmıştım ikinci de çok hafif sızı vardı. Ama ikisi de kolay geçti çok şükür
Glnrck Lalalac maşallah size yaa nasıl ağrısız uyandiniz 👏 ben genel anestezi ile sezeryan oldum uyandigim anda hayatımın açısına uyandım ölüyordum açıdan resmen
Lalalac Glnrck benimde geneldi ama doktorum nasıl yapıyorsa miss gibi uyandım ikisinde de:) hele ilki sıfır ağrı. Duygusal olarak ağladım. Herşey acıyo mu ağlama diyodu🤣 ağrı kesici yapıyorum filan dedi doktorum ama her doktor yapıyodur heralde
Glnrck Lalalac valla benim doktor karnımın üstünde halay mi çekmiş ne yapmışsa artık felaktti😂 resmen tüm vücudum titriyordu ağrıdan.bir yıl geçti doğumdan hala sızı var karnımda…benim vücudum mu çok hassas doktor meselesi mi bende anlamadım 🤔