Kızlar 6 ay 21 günlük bebeğimle 2 aylık olduğundan beri meme reddi yaşıyoruz. En son şubat ayında regl iken sütüm yarı yarıya azaldı, kafaya takmadım sağmaya ve emzirmeye devam ettim derken deprem oldu ve benim sütüm bir daha eskisi gibi asla olmadı. Depremzede veya yakını değilim, herhangi bir tanıdığım da etkilenmedi ama psikolojiler bozuldu elbet. Sorum şu ki, sütüm hala az, günde 2 kere sağıyorum her sağımda max 50cc çıkıyor ve bebeğim bu sütü yarı içiyor yarı döküyor üzülüyorum. Emzirme deseniz 2 gün emerse 5 gün emmiyor, üstelik silikon uç kullanıyorum doğduğundan beri. Bir yanım pes et artık bir öyle bir böyle uğraşıp durma yıprandın diyor, bir yanım 11. ayında bile memeye dönüp meme delisi olan bebekler varmış sakın pes etme diyor. Ben de sütüm tamamen kesilene kadar deneyeyim diyorum her sıktığımda fışkırıyor ama böyle yaptığım için de kesilmiyor olabilir mi? Sabah uyandığımda kolumu kaldıramazdım meme ağrısından koşar sağardım 200ml çıkardı (gece emmiyordu) Sizce ben napayım döndüreyim diye uğraşayım mı yoksa bize müsade mi diyeyim? 🤷♀️