Kubra109 evet gittim iyikide gitmişim bu sefer gittiğim doktorda diğer doktorlar gibi inek sütü alerjisi olabileceğini ve bunu içeren bütün yiyecekleri kesmemi söyledi ama diğerlerinden farklı olarak kızıma kullandıgım bütün damlaları kesmem gerektiğini de söyledi. Probiyotikler bağırsak florasını bozup daha cok çalıştırdıgı içinde gaz yapıyormuş o yüzden bize o yazdıgım bütün damlaları kestirdi. Cünkü ben bebeğe iyi gelmese bile o biogai, nbl probiyotik, zinco, nurse harveys ne var sa hep denedim ama işe yaramamıştı. Şimdiki götürdüğüm doktor bize tek bir damla verdi oda relamax diye bir damla. Bebekteki laktoz sindirimi için. Bebek laktozu sindirirken zorlandıgı için sindiremediği için oluşan gaz bebeği rahatsız ediyormuş. Vallahi o damlaları kesip bunu kullanmaya başladıgımızdan beri cok sükür maşallahımız var keyfimiz yerinde. Eğer hala bir çare bulamadıysanız doktorunuzla konusup bunu denemenizi tavsiye edebilirim. Ki doktor bana inek sütü içeren ürünleri yememi kes demesine rağmen ben tam anlamıyla dikkat ettim diyemem yinede ona rağmen iyiyiz. Bu arada kızım emiyor ama aynı zamanda mamada veriyorum doktor bu alerji için bize birde evolvia rp alerji mamasını verdi normalde kızıma en son keçi sütlü golden goat veriyordum. Yani su an tam 3 aylık olduk keramet onda mı yoksa damlada mı bilemiyorum ama cok şükür diyorum. Bu arada ben her gün mutlaka bir ya da iki bardak kimyon çayını içiyorum. Sancılarınız varsa kiraz çekirdekli kemeride öneririm cünkü bizim kriz anlarımızda bebeğime oda bir nebze iyi geliyordu.