MyDarlingSon seizetheday muhtamelen ondan ama hiç bitmiyor 1 yaşına girdik yerinde durmuyor yürümek istiyor habire 😬😂
Halimea MyDarlingSon esim bugun is de yiyicek bende kendime gore ayarladim . mantı , karışık salata , nohut yemegi, pilav , şalgam yada ayran . Ellerinize sağlık olsun.
Pikapikapikacuuu MyDarlingSon Tarhana çorbası Bulgurlu bakla yemeği Sarımsaklı yoğurt Noodle 😄 Yemeklerin yanında noodle yemeyi çok seviyorum 😍
Huzur_kokulumevlat Pikapikapikacuuu bende çok severim o yüzden yemeklerin yanında naddle görürsem tek ona yöneliyorum 😂
Duyulurum MyDarlingSon Sebze çorbası (dünden kalma) Saç kavurma Pilav Cacık ve Magnolya yapılacak inşallah 😅
Huzur_kokulumevlat MyDarlingSon akşama misafirlerim var bakalım yapabildiğim kadarıyla yaptım Zerdeçallı mercimek çorbası Yaprak sarma Fırında soslu tavuk patates Nohutlu pirinç pilavı Salata yoğurt Tatlıda pasta çayın yanına çekirdek felan da var böyle 🤗😍
Uygarpinar Huzur_kokulumevlat merhaba tavuk yemeği ikinci güne kalirsa ısıtıp mi tüketiyorsunuz,soğuk mu? Afiyet olsun
BalkizimBaloglum2 Zerdeçallı mercimek çorbası Biber ve kabak dolmasi dünden, yanina ek olarak Nohut yemeği ve pilav yaptim birde salata tatli olarakda çikolatalı magnolia var
Vlns MyDarlingSon patatesli bezelye yemeği Kuskus pilavı Yoğurt Eşim 3 te işe gitti o yüzden acele bunu yaptım doyurdum bitti o fasıl şimdilik 🌸