MyDarlingSon Benim bu akşam ki iftar menüm şöyle :) •Soğan soteli kıymalı yumurta •Domatesli makarna •Cacık Bugün en kolayindan 🤣 sizler de ne var bakalım 🧑🍳
herseySeninleguzel11 MyDarlingSon Bende bu posta ne zaman yazsam menüde tavuk oluyor 😂😂 Fırında tavuk patates - erişte Çorba bilmiyorum 😬
Birannisbirbebis MyDarlingSon çorbam var kemik sulu birde kahvaltılık istedik en basiti bayılıyorum böyle olunca 😁
seizetheday MyDarlingSon bi karışık kızartma bi de çay yapabilirsem bizim için nimet hiçbir şey yapamıyoruz oğlanla uyumuyor da
seizetheday MyDarlingSon 9 aylık fakat asla durmuyor sürekli kucak istiyor ne oyuncaklar ne örümcek artık hiçbir şey fayda etmiyor önceden eline bişey verip oyalardım şimdi durmuyor yere bırakınca çığlık atıyor üst dişleri çıkıyor sanırım o yüzden 1 2 hafta böyle reziliz anlaşılan
mysaa1 MyDarlingSon et suyuna tel şehriye corba Sebzeli et sote Princ plavı Olmazsa olmaz salata ayran 🤗 herkese afiyet olsun 😋
MyDarlingSon seizetheday muhtamelen ondan ama hiç bitmiyor 1 yaşına girdik yerinde durmuyor yürümek istiyor habire 😬😂
Mtzzeynep seizetheday ay benimki de 9aylık akşama kadar ıhh ıhh kolları kaldırıp al kucağına diye ağlıyor benden başkasında da durmuyor. Oyuncak versem de fırlatıp atıyor sinirden. Perişan oldum ramazanda