-Mucizem _The_ANA_ Elbise gibi duruyor aslında ama daha şık bir elbiseyi tercih ederdim günlük olarak güzel ama 🥰
Nazendehanim _The_ANA_ Abaya dediklerinin feraceden hiçbir farkı yok dümdüz bir ferace kolları hafif geniş kesim olursa elbise gibi duruyor ben çok giydim
Sahrabalam _The_ANA_ ay siz bensiniz ben de akraba hastalığı var görünce kusasım geliyor hepsinden özellikle de anne tarafından
benimprensesim _The_ANA_ çok şık olanlar var artık renklileri bile var renk sorun değilse çok güzel olur efil efil Medine ipeği 👍🫠
Prenses__mamy42 _The_ANA_ bence feracen daha açık tonda olsa daha cool durur üstünde canım naçizane düşüncem 🥰
_The_ANA_ Prenses__mamy42 Teşekkür ediyorum canım. Bu renk bir şey istiyordum. Açık renk feracem var zaten. Farklı olsun dedim. Her an altına bej converse giyip gidebilirim 😂
Eminerd _The_ANA_ butikbelizden e bakın instagramdan çok güzel abiye ferace modeli var 😌 güzel bir şal ve çantayla harika olur 😍😍
Suheyla_sultan _The_ANA_ o kadar şık feraceler vaarki elbiseden daha güzeller bence giy bende Bi kaç kere giymiştim