_The_ANA_ Kızlar bu yaz düğünler var. Düğünde ferace giyilir mi sizce? Düz a kesim siyah ithal krep bir ferace
Mtbuaaa _The_ANA_ kimin düğünü olduğuna bağlı. Feracelerde elbise havası oluyor eğer çok yakınınızın değilse giyilir bence 🌺
Themhrmom _The_ANA_ neden gyilmesin giyin tarzınız ise. Medine ipegi vs şık bir şal işe cok zarif olunur bence
Ne_alakasi_var_004 _The_ANA_ buranın feraceleri çok hoş canım malı falan gayet kaliteli bnde kullanıyorum hem çok sade güzel bence yani dügüne normal gitmemiş olursun yanı günlük kıyafetle bu da fazla abartı olmaz yani
-Mucizem _The_ANA_ Elbise gibi duruyor aslında ama daha şık bir elbiseyi tercih ederdim günlük olarak güzel ama 🥰
_The_ANA_ Mtbuaaa Ben akraba olarak kimseyle yakın değilim canım. Kuzen. Bana kalsa gitmezdim bile de eşim ısrar ediyor. Benim kuzenle eşimin çocukluk arkadaşı evleniyor
Mtbuaaa _The_ANA_ Giyilir bence açık renk şal ve ayakkabı ile kombinleyebilirsin bende sadelikten yanayım ben olsam giyerdim 😅
Sahrabalam _The_ANA_ ay siz bensiniz ben de akraba hastalığı var görünce kusasım geliyor hepsinden özellikle de anne tarafından
Deletedmom_109 _The_ANA_ yanlış biliyor olabilirim abaya diyorlar galiba daha parlak kumaşlı ya da işlemeli oluyor onlara bakabilirsiniz. Tarzınıza giyiminize göre seçebilirsiniz
_The_ANA_ Deletedmom_109 Doğru biliyorsunuz. Ama öyle şeyleri sevmediğimden ferace diye sordum aslında.
minikoglummmmm _The_ANA_ eğer günlük hayatda ferace giyiyorsnaiz devam ettirin çünkü kimse asla karışmaz bir söz söyleyemez
agacsizkoala _The_ANA_ Instagram’da butik belizden diye bir sayfa var güvenilir bir sayfa sahibi de fenomen zaten , sizin tarzına uyabilecek elbiseleri var onlara bakabilirsiniz
Deletedmom_58 _The_ANA_ Canım çok güzel feraceler gördüm sana atayım istersen. Tam böyle düğünde giymelik 🤩