DMHD Deletedmom_42 doğru anlamışsınız emzirmeye başladığınızda diğer gövsünüzü avuç içi ile ovalayın masaj yani hem akma duruyor hem o his geçiyor her emzirmede yapın gövüS dibinden uca kadar iğne bata bata gelen bir his
Deletedmom_42 Ebrushkaa biraz masaj vs deniycem geçmezse gidicem dua edinde geçsin 🥺ilaçmı veriyorlar korkuyorum kimi boşaltıyo falan demiş of of Allah korusun
Ahsenumay Deletedmom_42 benim ki de öyle olmuştu çok süt geldiği için taş gibi oluyor iğne gibi batıyordu. sık sık emzirin geçer sıcak suyla yıkayın masaj yapın rahatlatır
Deletedmom_42 Ahsenumay göğsümün tamamı değil ama mesela emzirdim cıvıl cıvık oldu o an farkettim içinde beze
Safiye06 Deletedmom_42 benim sütüm dolduğunda bide bebeğim acıktığında o his oluyor ama sertliğin nedenini bilmiyorum süt dolarken taş gibi oluyor tabiki ama yinede bir doktora danışın başka bişey de olabilir🌸
Safiye06 Deletedmom_42 sıktığınız zaman süt geliyorsa tıkalı falan değildir benim göğsümde bebeğim emdikten sonra yumuşayınca göğsüm içinde sertlik var o bence normal herkeste var
Deletedmom_42 Safiye06 sıktığım zaman süt geliyor ama tıkanıklık olabiliyormuş araştırdığım kadarıyla