BeyzanurrK Ayyliiinnnn 10 aylığız ama hala anne demiyo biz daha çok babacıyız baba diyo dede diyo nene diyo mamma diyo ama anne yok🤦😅
Deletedmom_73 Ayyliiinnnn yenidoğanken öyle söyler gibi ağlıyordu sanki, ama tabiiki bilinçli değildi tam olarak 1 yaşında anne dedi.
Agaclargibi Oğlum dokuz aylık ve avda diyor 😂 sadece bana avda diyor odadan çıktığımda mesela avda diye ağlıyor 😂😂
Olimbonii queen_mom Bu durumu bende yaşadım ve eşime anlattim 3 aylik bebek nasil anne desin diye dalga gecti benle sonra bir gece oglum ağladı kucagima aldım aglarken anne dedi eşim duydu ve dediki aha anne dedi bana baba dese sabaha kadar bakarim onu 😂😂😂🫣
queen_mom Olimbonii bizde de tam tersi eşim hep derdi anne diyor.ben de yok nasıl desin küçük derdim 😅i 2 gün önceye kadar 😅
queen_mom pamukseker_ ben hiç uğraşmadım ama hep annemmm diye sevdim ondan mi acaba 😍söyler Allah’ın izniyle merak etmeyin 💜
Mathildamom pamukseker_ ahh benimki de öyleydi. Resmen 2 yaşından sonra anne dedi. Artık hiç anne denicek sanırım, ağladığında anne değil de ne diyecek acaba diye düşünüyordum. Şimdi anne demeden söze başlamıyor kuzum benim😍
oglumubeklerken Ayyliiinnnn 2fu sonra 16 aylık olacak oğlum, 4 5 gundur bilinçsiz demeye başladı. Bilinçli anne demesini bekliyorum 🥰
Anr5155 Ayyliiinnnn benim kızımda 3 aylık falandı çok net anne diyordu ağlama esnasında falan değil seslenir gibi anne diye bağırıyordu eşim çok bozuluyorum sürekli anne diyor diye derdi ben sürekli tekrarlardım anne de kızım an-ne falan diye hecelerdim o yüzden çabuk öğrendi
Farketmez Ayyliiinnnn 16 aylık 15 gündür bılınclı anne dıyor aradada abla dıyor kızım ben anneyım diyorum sonra tekrar anneye dönüyoruz 😂
Alse35 Ayyliiinnnn bilinçli olarak 6. Ayda başladı hep anne der 8-9 aylıkken de annem demeye başladı hala anne anneeeeemm diye gezer peşimde 😂