Devushka Muhammedd23 şöyle canm ek gıda değil tam 6 aya kadar hergün birer kaşık tadım yaptırdı yeni yeni ek gıdaya başlıyoruz kahvaltı çorba vs
Devushka Muhammedd23 aa denerim damlayı gece sadece bi iki saat uyudu hala huysuz ilaçta kullanmak istemiyorum sırf huysuz diye buzluğa attım şimdi diş kaşıyıcısını sonra vericem eline
Muhammedd23 Devushka Bir de buzluğa bez koyuyorlar şu an silme mendilleri olabilir sonra onun ağzına masaj yapıyorlar
[silindi] Devushka bizdede beyaz bi nokta vardı doktor kontrolümüzde bakıldı bunlar dişle alakalı değil evet sertleşmiş damağı ama daha beklersiniz dedi 😏 5 ay 13 günlüğüz bizde çığlıkla uyanıyoruz parmaklar üçlğ beşli ağzında
Devushka [silindi] bizimkiler bildiğin tık tık ses geliyor alttan patlamış uçları beyaz iki günde canavara dönüştü sanki bu kadar zor olduğunu tahmin etmemiştim
[silindi] Devushka ben masaj için parmağa takılan silikon fırça aldım onu yaptğımda bi iki saat sakinliyor ağzını açıp bekliyor yapayım diye o derece 🤦🏻♀️ Maşallah bi iki güne atlatırsınız o tık sesleri geliyorsa darısı başımıza 🤲🏻
durupelin Devushka tetagil bitkisel diş tozu var dr önermişti bizde en azından ağrısını azalttı rahat çıkartmasını sağlıyor öneririm tabi yinede siz de araştırın