Devushka Kızım 5 ay 26 günlük alt damağında iki tane beyaz nokta var çığlık atarak uyanıyor bişey yemiyor ne zaman çıkar tam olarak
Deletedmom115 Devushka Beyazlık varsa yeri hazır ama patlaması sürebilir biraz eğer damağında böyle çizgi bi ayrıklık yarıklık görürseniz 1 haftaya kalmaz diş kendini belli eder.
Yasemin35vtnsvr Devushka canım benim bebeğimde 5aylık 1aydan beri tükürüklerimiz arttı sürekli önlük değiştiriyoruz çok kaşınıyor dişleri huzursuz oluyor iki gündem beride de uykular yok ağlayarak uyanıyor ağlayarak uyuyor uykusunda ağlıyor ama dr daha görünürde bir şey yok dedi
[silindi] Devushka bizdede beyaz bi nokta vardı doktor kontrolümüzde bakıldı bunlar dişle alakalı değil evet sertleşmiş damağı ama daha beklersiniz dedi 😏 5 ay 13 günlüğüz bizde çığlıkla uyanıyoruz parmaklar üçlğ beşli ağzında
Deletedmom812 Aynı durumdayız damaktan belli yan yana gözüküyor ama patlamadı kaç gündür çok huysuz uykusu bozuldu yemesi zaten yoktu bizde 5 ay 24 günlüğüz 😒
aysenur06 emiyor sa sık sık emzir rahatlayacaktır , bu ayda zaten ek gıda almaz , anne sütünü ya da bebek sütünü vermen lazım
Devushka aysenur06 sadece mama alıyoruz sütüm kesildi 2 aylıkken dr bu ay ek gıdaya başlattı sadece mama aldığı için
Muhammedd23 Devushka bu bazı doktorları anlamıyorum Bebekler tam paylaşım sağlayamadıkları için altı ayda başlanıyor yani çocuk mama alınca sağlayabilmiş mi oluyor
Deletedmom143 Devushka ikinci posta daha zorlu gelecek biz iki diş çıkardık su an köpek dişlerini çıkarıyor Allahım yok böyle bsey 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Deletedmom143 Devushka 6. Ayda çıkardı alt iki dişi. Şu an 7ay 20 günlük üst dişler ve üst yan dişleri çıkarıyor 🤦♀️
Devushka Deletedmom143 allah yardımcımız olsun 🙏🏻 Bide bişey daha sorcam normaldede diş kaşıyıcıyla oynardı ama ilk defa bugün gırç gırç diye sesler geliyodu o da diş sesimi acaba ay çok şey sordum hakkınızı helal edin 😂
Sodya Deletedmom143 üst dişlerden sonra hangileri cikiyor? Bizim de ust 2 dis cikti ama eli hep agzinda hala kasiniyo belli
Semahalil Devushka ewt iki güne patlar dişleri ay yok böyle bişey çocuklara yazık ya çok acı çekiliyorlar
Deletedmom143 Devushka muhtemelen odur ✌🏻 Olur mu öyle şey tabikide sorabilirsiniz ilk dişlerde hem çok heyecanlanıyor insan 💕 şey yapabilirsiniz ben böyle anlamıştım çay bardağına biraz su koyup içirmeye çalışmıştım o ağzını açıp kapandıkça tık tık sesleri geliyordu öyle çıktığını tam anlamıştım
Devushka Semahalil şu an yatırdım inliyor uykusunda ağlıyor of nasıl geççek bu gece içim parçalanıyor
Muhammedd23 Devushka Diş kaşıyıcı sı varsa buzluğa bir sürü koyun sonra onu verilerine ve d vitamini çıkacak Dişin yerine damlatın
durupelin Devushka tetagil bitkisel diş tozu var dr önermişti bizde en azından ağrısını azalttı rahat çıkartmasını sağlıyor öneririm tabi yinede siz de araştırın
Devushka Muhammedd23 şöyle canm ek gıda değil tam 6 aya kadar hergün birer kaşık tadım yaptırdı yeni yeni ek gıdaya başlıyoruz kahvaltı çorba vs
Devushka Muhammedd23 aa denerim damlayı gece sadece bi iki saat uyudu hala huysuz ilaçta kullanmak istemiyorum sırf huysuz diye buzluğa attım şimdi diş kaşıyıcısını sonra vericem eline