pnr60_ Güzel Annelerrrr oğlum 34 günlük asla ama asla emzik istemiyor verince kusucak gibi oluyor dili ile geri itiyor 4-5 emzik denedim yine durum aynı varmı önerebileceğiniz bir marka 💙
Mertveannesi2211 pnr60_ ben markayla çokta alakalı olduğunu düşünmüyorum evde kendim denedim tutmadı midesini bulandirdi her seferinde hastanede yatınca hemşire orda olan sıradan bir markaninkini verdi tuttu.benim gibi o her midesini bulandirdiginda çekmedi emziği verip yüzüstü yatırdı atamasin diye öyle alıştı
Suuu pnr60_ Philips aventi kızım 36 gunlukken tuttu. Bende çok emzik denedim insallah sizinde yavrunuz tutar, saglikla büyütün 🤲😇
pnr60_ Mertveannesi2211 O zaman herhangi emzik alıp devam denicem tutana kadr 🥹 çok zor muş ben her bebek hemen emer diye düşünüyordum , ama hemşirenin verip bi anda tutması çok iyiymiş sevindim adınıza şu an tutuyorsa 🥰❤️
Grkmmm-35 Mertveannesi2211 hemşireler bizim gibi değiller biz kıyamıyoruz. 🤦♀️ben de meme tutturmaya çalışırken nazik naziktim hemşire paşdur küldür tutturup gidiyordu yapıyorlar bu sporu 😂
pnr60_ Suuu İnşallah 💙 çok zor emziksiz sürekli deniyoruz ama o kadar inat ki atıyor fırlatıyor adeta 😂 Hepmiz sağlıklı sıhhatli büyütelim inşallah Neyseki 36 günde tuttuysa bebişin ,benim oğlan içinde umut var ozmn Avent aldım ama malesef sonuc aynı
Mertveannesi2211 pnr60_ sizde verip yüzüstü yatırabilirsiniz atmasın diye birkaç denemede tutar inşallah sanırım biz hemen çektiğimiz için alışamiyorlar.hem bebek için hem sizin için çok büyük rahatlık benimki gibi hiç durmayan bir bebeğiniz varsa özellikle.insallah tutturabilirsiniz 🌺🥰
aayysselll pnr60_ benim kızım 3 aylık benimde denemediğim emzik kalmadı. Kesinlikle almıyor dediğiniz şekilde atıyor. Ama parmağını emiyor 😖 sırf onu bıraktırmak için bile emzik tutsun diye uğraşıyorum ama fayda etmiyor.
[silindi] Hanımlar yanlış anlamayın da illa emzik tutması şart mı? Yani tutmasa ne olacak benim kızım da tutmadı dünyanın sonu da değil yani. Üstelik yarın öbür gün bıraktırma derdiyle de uğraşmayacağız kimi bebek doğduğundan istemiyor
Milosunannes41 [silindi] benim için şart mesela meme emmeden uyumuyor reflüyle savaştık bu sebepten dolayı ilk 3 ay şu an bile hala kusması devam ediyor çok zordayım yani emzik alsa şükredicem
[silindi] pnr60_ Benim de kızım çok gazlı ki nerdeyse 4.5 aylık olmak üzereyiz hala gazdan problem yaşadığımız anlar olur ama bu durum emzikle geçmiyor düzenli olarak gaz damlası vermeye başladım. Her öğününden sonra uzun uzun gaz çıkarması için uğraştım ama zamanla azalıyor büyümesi lazım. Emzik konusunda da bana çok söylediler şunu bunu yap diye ama bence çok gereksiz bir durum illa her bebeğin tutmasına gerek yok hatta genel anlamda gerek yok. Ve benimki de emzik tutmadı inanın çok rahatım
Asynm pnr60_ canım Trendyolda oioi silikon emziği varmış aldım bende daha gelmedi herkes bunu dene dedi birde şansıma aldım bakıyım sanmıyorum benimkinin emeceğini ama deme birde istersen sen
pnr60_ Asynm Silikon da denedik işe yaramadı sanırım istemeyince istemiyor ama bakim bi yinede çok tşk ederim ❤️
[silindi] Asynm bende avent, nuk, tomme tipp, bakkal emziği ve oioi deniyorum dönüşümlü 4aydır😂 en fazla oioiyi tutuyo onuda bi 2dk sonra tükürüyo ama diğerlerine anında öğürüyo
pnr60_ [silindi] Evet sonrasında bıraktırma süreci başlıyacak ve o da yorucu ve zor 😣 o zaman nasıl alışırsa öyle gitsin , tşk ederim tavsiyen için ❤️
Elifffff32 Ben de cok denedim almadı galiba almayacak dedim son bir kez emzik alıp denedim hemde hemen tuttu 2 aylıktı emmeye başladığında. NUK MARKA KAUÇUK DAMAKLI 0-6 AY EMZIK Civilde satılıyor
pnr60_ Mertveannesi2211 O kadar denıyorum ki o inat ben inat sonunda o kazanıyor 😂 olabılır kusucak gıbı olunca cekıyorum hemen