MeteYmen_Annesi Kızlar ne yapıyorsunuz baklava falan açamam ikizler izin vermez 🤣 sizde neler var fikir olsun banada zaten aşırı şekilde baklava seven biri de değilim ama ne yapsam çok kararsız kaldım
edafmo MeteYmen_Annesi hazır çikolata aldım, zaten bayramda gelen gidenşm olmuyor bi apartmandaki çocuklar gelir o da yeter 😂
Bugleminannesi28 MeteYmen_Annesi kömbe Fındıklı irmik helvası Kadayif Bunlar yeter zaten gurbetteyiz 🤣
Eminerd MeteYmen_Annesi en güzeli dondurmalı irmik helvası 😀😀 5 dk da tamamdır 👍🏻 kadayıflı muhallebi de güzel olur cuplarda illa şerbetli tatlı olacak değil değil mi 😅
MeteYmen_Annesi edafmo ya bendede hazır şeker ler var onlardan aldım buradaki marketten ama eşimin arkadaşları gelir onlara tatlı da ikram edilir ondan dedim ne yapsam 😃 ama nasıl gözümde büyüyor tatlı yapmak eşim bakacak çocuklara ondan özgüvenim arttı
Meraklimama MeteYmen_Annesi hazır baklava yufkadindan burma baklava yaptım geçen gün yarım saatte oldu .iki tane de bende var bebe 😁
Meraklimama MeteYmen_Annesi basma kadayifta olur bir saatini alır hem ağır gösterişli durur yaninada dondurma .
edafmo MeteYmen_Annesi burma tatlı yapabilirsin çok pratik oluyor tadı da güzel oluyor bir de şey var kadayıflı rulo baklava var o da kolay hemde lezzetli oluyoorr
MeteYmen_Annesi Svgars güllaç ı yaptım ya ramazan da farklı bişi olsun revani çok düşündüm aslında ama bu kadayıf da hoşuma gidiyor başka ne yapılır diye de düşünüyorum🤣
BelaCivciv MeteYmen_Annesi Bir saattir baklava videoları izliyorum ama yapacağımdan değil😂 Şurda bekleyeyim kolay şerbetli tatlı tarifi veren olur belki🫠😅
FaaBu BelaCivciv Bera tatlı dünyası midye baklava tarifi var gözünüzde büyümesin gerçekten çok kolay oluyor bi izleyin isterseniz 🥰
ozge28 MeteYmen_Annesi şekerpare yaptım buzluğa attım bayram günü çıkarıp şerbetini yapacagim sadece :))
ilkanne27 ozge28 nasıl yapıyorsunuz buzluktan çıkarınca şerbetini falan nasil veriyorsunuz anlatır mısınız