Sarennannesi merhaba. Bizim 3,5 aylıkken deri testi yapıldı ( öncesinde 1,5 ay ben süt ürünleri diyeti yapmıştım ) der testinde süt ürünleri dana eti portakal fıstık domates alerjimiz çıktı. 1 ay katı diyet yaptım mesela fıstık çıktı ya kuruyemiş yemedim portakal çıktı limon vs. Çapraz reaksiyon olabilecek gıdaları da tüketmedim. Bu sürede alerji doktorumuz kızıma maflor plus (turuncu kutu) sabah 5 damla şeklinde başlattı. Zaditen damla akşamları 5 damla şeklinde verdik. Bu sürede mukuslu kaka gaz bizde de geçmedi nokta kadar kan oluyordu diyette kaçak olmamasına rağmen. Alerji doktorumuza 2.3 defa sordum fotoğraf attım dedi ki normal bunlar olacak. 1 ayın sonunda süt merdivenine uygun şekilde diyet açtık ( internette var ) 5 er gün şeklinde diyet açtım. Bu süreçte yine mukuslu kaka nokta kadar kan devam etti doktorumuza bildirdim normal dedi. Önemli olan büyük tepki vermemesi. Böyle böyle alışacak bağırsakları. Diyet açma bitti ben herşeyden yemeye başladım mukuslu kaka gözle görülür azaldı gazı azaldı sürekli emme isteği geçti. Şuan 5 ay 21 günlük. 1 hafta önce alerji doktoruyla kontrolümüz vardı alerjisi geçmiş ek gıdada herşeyi yiyebilir sadece kırmızı meyveler yedirme o biraz geç geçiyor dedi. Ben herşeyden azar azar yiyorumok şükür. Bu arada bizim bütün alerjenlerimiz 1 mm çıkmıştı. Düşük demişti doktor. Uzun oldu kusura bakmayın