Nesrinkilic biz özelde yaptırdık Denizli de 2500 tl ydi toplam. Deriden yapıldı hiç ağlamadı hiç tepki vermedi 3,5 aylıktı. 1 aylıktan itibaren yapılıyor dedi doktor. En çok alerjen olanlara bakıyolar. Siz bilirsiniz tabi ama 2 ay kendim çocuk doktoruyla yürüttüm bu süreci çok pişman oldum. Bana dana et yiyebilirsin dedi dana eti alerjimiz çıktı. Alerji doktoru dana et yiyince süt ürünleri diyet yapmış olmuyosun. Yani 2 ay yaptığım diyet boşa gitti. Çocuk doktorunun bana verdiği kalsiyum takviyesinin içinde laktoz varmış mesela. Sonra çocuk doktorunu da değiştirdim. Bu süreci uzmanıyla yürütmek işimi kolaylaştırdı şuan diyet açma sürecindeyiz aklıma takılan herşeyi sorabiliyorum mesela. Benim çevremde beni bu konuda bilinçlendirecek olan biri de yoktu. Kendi kendime uğraştım biraz da pimpirik biriyim. Siz araştırarak deneyerek kendiniz ilerlemek isterseniz bakarsınız. Tabi az bi para da değil. Maflor plus sabahları 5 damla probiyotik kullandık biz 1 ay. Alerji doktoru vermişti aklınızda bulunsun kullanmak isterseniz. Kendimde osteocare kullanıyorum takviye